جدیدترین ها در سایت جدیده
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • مزون همینا

    آموزش درست کردن آش بادمجان

    مجموعه : انواع آش و سوپ

    آموزش درست کردن آش بادمجان

    مواد لازم

    بامجان 5 عدد  .  سیر 10 حبه  .   عدس 2 لیوان  .  پیاز 2 عدد  .  آرد 2 قاشق غذاخوری

    کشک 1 لیوان  .  آب گوشت 4 لیوان  .  پیاز داغ و نعنا داغ به مقدار لازم

    طرز تهیه

    بادمجان ها را پوست بکنید و خرد کنید سپس روی بامجان ها نمک بپاشید و 10 دقیقه در یخچال استراحت دهید تا رطوبت اضافی اش خارج شود ، بادمجان ها را با آب سرد ابکشی کنید سپس بادمجان ها و سیرهای رنده شده را با مقداری روغن سرخ کنید.

    عدس را از شب قبل خیس دهید ، عدس را با 4 لیوان آب گوشت داخل قابلمه ای بریزید و بگذارید بپزد و له شود ( اگر آب گوشت ندارید میتوانید از 4 لیوان آب مخلوط با عصاره گوشت استفاده کنید ).

    پیاز را خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا نرم و طلایی شود سپس آرد ، زردچوبه ، نمک و فلفل اضافه کنید و مجدد تفت دهید تا آرد سرخ شده و جذب پیاز شود.

    مخلوط پیاز و آرد سرخ شده را همراه با بادمجان های سرخ شده به عدس پخته اضافه کنید و بگذارید آش جا بیفتد ( در اواخر پخت کشک را اضافه کنید ) ، پس از پخت با کشک و پیاز داغ آش را تزیین و سرو کنید.

    نکته ها : دقت کنید که غلظت این آش همانند عدسی است ، اگر در طول پخت آب کم بود میتوانید مقداری آب جوش اضافه کنید ، بادمجان ها را پس از سرخ شدن خوب له کنید تا در داخل آش مشخص نباشند.

    ایران کوک

  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X