جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • مزون همینا

    آموزش خورش های گیلانی | دستور خورش چغرتمه

    مجموعه : آموزش آشپزی , انواع خورش

    طرز تهیه غذاهای گیلانی, طرز تهیه خورش چغرتمه, خورش گیلانی
    مواد لازم جهت تهیه خورش چغرتمه :

    مرغ متوسط 1 عدد
    تخم مرغ 8 عدد
    پیاز داغ 3 قاشق
    زعفران، نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین به میزان لازم
    آب لیمو یا آب نارنج به میزان لازم
    خورش چغرتمه

    طرز تهیه خورش چغرتمه:

    مرغ را تمیز کنید و بعد از چند تکه کردن، آن را با کمی آب،  زردچوبه، فلفل و نمک بپزید.

    تخم مرغ ها را در ظرفی با چنگال بزنید تا سفیده و زرده باهم مخلوط شوند. پیازداغ، زعفران، دارچین و کمی نمک و. فلفل را به تخم مرغ ها اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط شوند. حال در تابه روغن بریزید و هنگامیکه داغ شد، مایه تخم مرغی را داخل آن بریزید و تا زمانی که خودش را گرفت، آن را هم بزنید.

    املت پیاز را به مرغ پخته اضافه کنیدو کمی آب نارنج بریزید و اجازه دهید تا خورش چند جوش بزند و جا بیفتد. این خورش تقریبا غلیظ است و نباید زیاد آب داشته باشد.

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X