جدیدترین ها در سایت جدیده
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • مزون همینا

    آموزش تهیه یک صبحانه خوشمزه و درست و حسابی

    مجموعه : آموزش آشپزی , انواع نان

    طرز تهیه نان شکم پر, نان شکم پر, صبحانه, طرز تهیه صبحانه

    بیایید یکبار هم برای صبحانه وقت بگذاریم و یک وعده درست و حسابی آماده کنیم. فکر کنید مهمانان ویژه ای دارید که شب را در خانه شما گذرانده اند و باید برایشان صبحانه آماده کنید. برای شما دستور فوق العاده ای داریم.

    نان شکم پر

    مواد اولیه جهت تهیه نان شکم پر :

    خامه (رقیق شده با شیر) 1 سوم لیوان
    پنیر (رنده شده (چدار،پارمزان،پیتزا یا موزارلا)) 1 لیوان
    سوسیس 1 کیلو
    پیازچه 2 عدد
    پودر سیر 1 قاشق مرباخوری
    پودر موسیر  1قاشق مرباخوری
    نمک 1 چهارم قاشق چایخوری
    فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری
    پودر پیاز 1 قاشق مرباخوری
    نان همبرگر (کوچک) 12 عدد
    تخم مرغ 5 عدد

    طرز تهیه نان شکم پر :

    1- ابتدا فر را با دمای 180درجه سانتی گراد روشن کنید تا داغ شود.سوسیس ها را ریز رنده کنید .پیازچه را نیز ریز خرد کنید.تابه ای مناسب آماده کرده و داخل آن کمی کره را آب کنید و سوسیس را به خوبی سرخ کنید.

    نان شکم پر

    2- پیازچه را نیز به سوسیس اضافه کرده و به خوبی تفت دهید تا کاملا معطر شود.حال همه ادویه ها را به سوسیس اضافه کنید و شعله را خاموش کنید تا کاملا سرد شود.

    3- تخم مرغ ها را با خامه رقیق شده با شیر مخلوط کرده و با همزن به خوبی بزنید تا یکدست شوند.

    نان شکم پر

    4- حال این محلول را به سوسیس کاملا سرد شده اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.حال پنیر را نیز رنده کرده و به مواد اضافه کنید.(مواد باید کاملا سرد باشد)

    نان شکم پر

    5- نانها را داخل سینی چرب شده فر بچینید و با دستگاه اسکوپ یا قاشق داخل آن را کمی خالی کنید(باید دیواره ها کمی ضخیم باقی بماند تا مواد به بیرون نشت نکند) سپس داخل آنها را از مواد پر کنید.

    نان شکم پر

    نان شکم پر

    نان شکم پر

    6- حال نانها را داخل فر داغ قرار داده و 15 تا 20دقیقه اجازه دهید کاملا بپزند.

    نان شکم پر
    نکات آشپزی:

    1) بهتر است مقدار خیلی کمی از نان را خارج کرده و بقیه فضا را با فشار دادن انگشت و فشرده کردن خمیر ایجاد کنید.

    2) بهتر است مواد بعد از آماده شدن داخل ظرف در دار به مدت 1ساعت در یخچال بمانند تا کاملا منسجم شوند.

    3) سعی کنید خامه را خیلی رقیق نکنید چون ممکن است مواد از داخل نان نشت کنند.

    4) میتوانید روی نانها هم مقداری پنیر پیتزا بریزید تا خوشمزه تر شود.

    5) اضافه کردن مقداری آویشن روی نان در 5دقیقه انتهایی پخت آن را خوشمزه تر میکند.

  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X