جدیدترین ها در سایت جدیده
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • آموزش تهیه پیتزا قیفی + عکس هر مرحله

    مجموعه : آموزش آشپزی , انواع پیتزا

    طرز تهیه پیتزا قیفی به همراه عکس

    پیتزا قیفی،یک غذای نوآورانه و جالب و در عین حال یک پیتزاست!این غذا از یک خمیر به شکل قیف بستنی اما پر از سس پیتزا و مواد خوشمزه و پنیر پیتزا درست می شود.

    پیتزا قیفی

    هم برای مهمانی های تولد و دوستانه مناسب است هم بچه ها عاشق این نوع پیتزای جذاب و خوشمزه هستند.پس وقت را از دست ندهید اگر تا به حال پیتزا قیفی درست نکرده اید این طرز تهیه پیتزا قیفی را که یکی از ساده ترین روش هاست یاد بگیرید و دست به کار شوید!

    مواد لازم برای تهیه پیتزا قیفی:

    قالب قیفی فلزی یا کاغذی

    فویل آلمینیومی

    خمیر پیتزا(آموزش تهیه خمیر پیتزا)

    نگه دارنده قیف

    سس پیتزا

    مواد پیتزا(دلخواه)

    گام اول: فر خود تا روی 400 درجه فارنهایت بگذارید تا گرم شود.اطراف قالب قیفی کاغذی خود را مانند تصویر با فویل آلمینیومی بپوشانید.قالب آهنی نیازی به این کار ندارد.

    آموزش تهیه پیتزا قیفی

     گام دوم: خمیر پیتزا را با وردنه صاف کنید.دقت کنید که پهنای آن به اندازه ای که در عکس میبینید نزدیک باشد(تقریبا 2/5سانتیمتر)

    طرز تهیه پیتزا قیفی

    گام سوم: در این مرحله دقت کنید که قیف شما هر اندازه ای باشد میبایست یک مربع از خمیر رابرای دور قیف طوری جدا کنید که کاملا دور قالب پیچیده شود یعنی ضلع های مربع به اندازه طول قیف باشد.

    آموزش پیتزا قیفی

    گام چهارم: قالب آلمینیومی یا فلزی خود را درست مثل تصویر در گوشه خمیر مربعی شکل خود بگذارید،و با دقت و ارام خمیر را دور قیف بپیچید به طوری که کاملا دور قیف را بگیرد.لبه های به هم رسیده را به آرامی با انگشت روی هم فشار دهید تا ثابت و محکم شوند.

    طرز تهیه پیتزا قیفی

    گام پنجم: قیف های پیچیده شده را روی سینی چرب شده یا کاغذ مخصوص سینی فر به صورتی که دهانه ی قیف روی سینی باشد،قرار دهید.سینی را درون فر قرار داده و به مدت 8 الی 10 دقیقه یا تا زمانی که با توجه به نوع خمیر، رنگ خمیر قهوه ای روشن شود.

    تهیه پیتزا قیفی

    گام ششم: بعد از آماده شدن قیف ها صبر کنید تا وقتی آنها را لمس میکنید سرد باشند.سپس با دقت قالب را از قیف جدا کنید.

    پیتزا قیفی

    گام هفتم: اگر سینی مخصوص نگه دارنده قیف دارید،قیف ها را درون قالب ها قرار داهید و اگر ندارید اصلا جای ناراحتی نیست،شما میتوانید قیف ها را در هر ظرفی که بتوانید قیف ها را نیمه کج یا حتی راست نگه دارید تا درون فر قرار بگیرند.

    پیتزا قیفی

    گام هشتم: سس پیتزای دلخواه خود را با قاشق درون قیف بریزید و کاملا سطح درونی قیف را آغشته کنید اما دقت کنید که سس نیمه ی پایین قیف را فقط پر کند نه بیشتر.

    طرز تهیه پیتزا قیفی

    گام نهم: در این مرحله مواد دلخواه خود را درون قیف بریزید اما باز هم دقت کنید که بیش از حد نشود و برای پنیر هم به اندازه کافی جا داشته باشد.

    پیتزا قیفی

    گام دهم: بقیه قیف را با پنیر پیتزای موزارالا پر کنید.اگر قصد استفاده از پنیر دیگری را دارید پنیری را انتخاب کنید که به راحتی آب شود.

    آموزش پخت پیتزا قیفی

    گام آخر: برای تزیین پیتزا قیفی میتوانید از برش ها مختلف مواد خود روی قیف استفاده کنید،مثل یک تکه از پپرونی یا یک برش قارچ و یا یک زیتون.سپس برای 5 تا 10 دقیقه،تا وقتی که پنیر آب شود و به رنگ طلایی در بیاید پیتزا قیفی ها را در فر نگه دارید.

    آموزش پیتزا قیفی

     اکنون پیتزا قیفی خوشمزه ی شما آماده است.نوش جان!

    طرز تهیه پیتزا قیفی

  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X