جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • homina416876645654

    آموزش تهیه نثار پلو | غذاهای مجلسی

    مجموعه : آموزش آشپزی , غذاهای گوشتی

    آموزش تهیه نثار پلو, غذاهای مجلسی, نثار پلو, غذای مجلسی, طرز تهیه نثار پلو

    طرز تهیه پلو مخلوط آسان با هویج

    مواد لازم:

    برنج 6 پیمانه برنج

    گوشت گوسفندی بدون استخوان (ران یا ماهیچه) 1 کیلو

    لپه نصف پیمانه

    آلبالو خشک بدون هسته نصف پیمانه

    پیاز متوسط 3 عدد

    مخلوط پودر گل سرخ، پودر زیره، فلفل سیاه و زعفران از هر کدام به مقدار مساوی یک قاشق سوپخوری

    نمک و زردچوبه به مقدار لازم

    پیاز 2 عدد(برای پخت گوشت)

    روغن به مقدار لازم

    زعفران به میزان لازم (برای طعم دار کردن گوشت)

    طرز تهیه:

    1. سه عدد پیاز رو خلال کنید و پیاز داغ رو آماده کنید.

    2. گوشت رو تکه تکه کنید و همراه با 2 عدد پیاز خرد شده و کمی زعفران بذارید بپزه. بعد از اینکه گوشت پخت به آن کمی نمک اضافه کنید و بذارید آبش تموم بشه و به روغن بیافته.

    3.لپه رو آب پز کنید ، آلبالو ها رو به مدت یک ساعت خیس کنید.

    4.لپه ها و آلبالو رو آبکش کنید و تو یه تابه مقداری روغن بریزید و کمی تفتشون بدید. در پایان این مخلوط رو به پیاز داغ اضافه کنید.

    5.برنج رو به شیوه معمول آبکش کنید و موقع دم کردن ، مخلوط ادویه پودری رو لابلای برنج بریزید و در پایان مخلوط پیاز داغ و لپه و آلبالو رو روی برنج در گوشه ای از قابلمه بریزید و دم کنی را روی قابلمه بگذارید تا آماده شود.

    6.زمان سرو برنج و مخلوط آلبالو و لپه و گوشت رو روی برنج بدید.

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X