جدیدترین ها در سایت جدیده
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • مزون همینا

    آموزش تهیه شیرینی محبوب عید “نخودچی” بدون فر

    مجموعه : آموزش آشپزی , شیرینی پزی , عید نوروز 95, لحظه تحویل سال 95, اس ام اس و پیامک, تزیین سفره هفت سین, تزیین تخم مرغ 7 سین, سبزه نوروز, طرز تهیه شیرینی های جدید , ویژه ها

    طرز تهیه شیرینی عید نخودچی, طرز تهیه شیرینی نخودچی, طرز تهیه شیرینی نخودچی بدون نیاز به فر, طرز تهیه شیرینی نخودچی عید بدون فر, شیرینی نخودچی, شیرینی عید

    طرز تهیه تصویری شیرینی عید “نارگیلی پفکی” بدون نیاز به فر

    شیرینی نخودی

    مواد لازم :

    آرد نخودچی 1 لیوان

    پودر شکر 1 لیوان

    کره ذوب شده یا روغن جامد 1/2 لیوان

    هل 2 عدد

    طرز تهیه :

    شیرینی نخودچی

    آرد نخودچی را داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید ، با قاشق چوبی هم بزنید تا زمانی که رنگ آرد طلایی شده و عطر خوبی از آرد نخودچی بلند شود سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید سرد شود.

    شیرینی توپی

    برای تهیه پودر شکر شکر و دانه های هل را داخل میکسر بریزید و بزنید تا به شکل پودر شود سپس همراه با کره ذوب شده به آرد نخودچی اضافه نمایید و با دست مخلوط کنید تا به شکل خمیری نرم درآید ( میتوانید از پودر قند هم استفاده کنید ).

    شیرینی نخودچی

    با دست از خمیر تکه هایی به اندازه یک گردو بردارید و به شکل گرد حالت دهید ( میتوانید روی شیرینی ها را کمی مرطوب کنید سپس مقداری خلال بادام یا پودر پسته روی شیرینی ها بپاشید ) ، شیرینی ها را داخل ظرف دربسته نگهداری کنید.

    نکته ها :

    راز خوشمزه شدن این شیرینی بو دادن آرد نخودچی است یعنی باید به اندازه ای تفت دهید که بوی خوبی از آرد بلند شود ؛ میتوانید به جای کره از روغن جامد هم استفاده کنید اما کره طعم بهتری به شیرینی میدهد.

  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X