جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • homina416876645654

    آموزش تهیه سمبوسه جدید و فوق العاده خوشمزه + سس

    مجموعه : آموزش آشپزی , انواع خوراک

    آموزش تهیه سمبوسه جدید و فوق العاده خوشمزه

    2131321

    مواد لازم

    سیب زمینی آب پز و نگینی شده : 4 عدد
    قارچ نگینی شده : یک بسته
    هویج آب پز و نگینی شده : 2 عدد
    جعفری ساطوری شده :یک پیمانه
    پیاز بزرگ و نگینی شده : یک عدد
    نان لواش : 3 عدد
    پودر کاری ، فلفل و نمک : به میزان دلخواه

    روش تهیه

    مواد را جدا گانه تفت می دهیم و کمی پودر کارى و مقدارى فلفل و نمک مى زنیم.
    سپس جعفری را اضافه و همه مواد را مخلوط می کنیم.
    بعد از سرد شدن برش های مستطیلی یا قیفی شکل نان را با مواد پر می کنیم و هر دو طرف سمبوسه ها را سرخ می کنیم.
    سس سمبوسه بسته به ذائقه خودتان می تواند تند باشد یا معمولی .

    سس

    کمى رب گوجه، فلفل قرمز، کمى شکر و کمى سرکه را باهم مخلوط می کنیم. برخی هم تمرهندى را آب و اضافه می کنند.

    منبع: خراسان

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X