جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • آموزش تهیه ساندویچ خرچنگ با آواکادو

    مجموعه : آموزش آشپزی , انواع ساندویچ

    آموزش تهیه ساندویچ خرچنگ, طرز تهیه ساندویچ خرچنگ, ساندویچ خرچنگ, ساندویچ تایلندی

    ساندویچ خرچنگ به سبک تایلندی ساندویچ اشتها آوری که روی آن با ترکیب سنتی آواکادو , زنجبیل و خرچنگ پوشانده شده است. غذایی کامل برای یک روزتان می باشد.

    مواد لازم جهت تهیه ساندویچ خرچنگ:

    آب لیمو ترش : 2 قاشق غذاخوری

    ریشه زنجبیل , رنده شده : 2 سانتیمتر

    ساقه گیاه لیمو , ریز خرد شده : 2 سانتیمتر

    سس مایونز : 5 قاشق غذاخوری

    نان تست و برشته : 2 برش بزرگ

    آواکادوی رسیده : 1 عدد

    گوشت پخته خرچنگ : 150 گرم

    فلفل سیاه , تازه آسیاب شده : مقداری

    برگ ریز گشنیز : مقداری جهت تزیین

    ساندویچ خرچنگ

    طرز تهیه ساندویچ خرچنگ:

    1. نصف آب لیمو را با زنجبیل و ساقه لیمو مخلوط نمایید . سس مایونز را اضافه نموده و خوب ترکیب نمایید .

    2. یک قاشق غذاخوری سس مایونز را به آرامی بر روی هر برش نان بمالید .

    3. آواکادو را نصف نموده , هسته آن را جدا نمایید . آن را نازک پوست نموده و حلقه نمایید , سپس برش های آواکادو را روی نان قرار داده و روی آنها آب لیمو بریزید .

    4. گوشت خرچنگ را با قاشق روی آواکادو گذاشته و باقیمانده آب لیمو را اضافه نمایید . سس مایونز باقیمانده را با فلفل تازه آسیاب شده مخلوط نموده و با قاشق روی مواد بریزید و روی آن را با برگ گشنیز تازه تزیین و بلافاصله سرو نمایید .

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X