جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • homina416876645654

    آموزش تهیه سالاد اروپایی + سس

    مجموعه : آموزش آشپزی , انواع سالاد , غذاهای بین المللی

    طرز تهیه سالاد اروپایی و آموزش سس سالاد اروپایی

    مواد لازم جهت تهیه سالاد اروپایی:

    کاهو پیچ 1 عدد

    تربچه 4 عدد

    شاهی چند پر

    نعنا چند پر

    ریحان بنفش و سبز چند پر

    مغز آفتابگردان 1 قاشق سوپخوری

    مغز بادام کوهی 1 قاشق سوپخوری

    پیازچه خرد شده 4/1 پیمانه

    مغز بادام هندی 1 قاشق سوپخوری

    نمک و ادویه سالاد به میزان لازم

    طرز تهیه سالاد اروپایی:

    1. کاهو پیچ را درشت خرد کرده و پیازچه و تربچه‌ها را حلقه‌حلقه کنید. کاهوها را درون بشقاب و تربچه‌ها و پیازچه‌ها را روی آن بریزید.

    2. نعنا، شاهی و ریحان‌ها را روی سالاد بریزید و سپس روی آن ادویه سالاد بپاشید و ارده و مغزها را هم روی سالاد بریزید. در انتها سه قاشق سوپخوری از سس ارده را روی سالاد می‌ریزیم.

    طرز تهیه سس سالاد

    ارده، شکر، سرکه، نمک و فلفل را با هم درون غذا ساز مخلوط کنید، سپس بسته به غلظت دلخواه، آب درون مخلوط‌کن بریزید تا به غلظت مورد نظر برسد.

    مواد لازم برای تهیه سس این سالاد خوشمزه اروپایی :

    ارده 1 قاشق سوپخوری

    سرکه خرما 1 قاشق چایخوری

    شکر 2/1 قاشق چایخوری

    آب به میزان لازم

    منبع : برترین ها

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X