جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • آموزش تهیه دسر بادام و پسته مناسب برای سفره عید

    مجموعه : آموزش آشپزی , انواع دسر

    طرز تهیه دسر بادام و پسته, دسر بادام و پسته, طرز تهیه دسر بادام, طرز تهیه دسر نوروزی

    دسر بادام و پسته دسر مقوی که آب دهان را راه می اندازد ، می تواند قبل از پخت غذا تهیه شود و به صورت سرد ، سرو گردد . این دسر برای سفره عیدتان فوق العاده می شود

    مواد لازم دسر بادام و پسته:

    کره : 75 گرم

    پودر بادام : 200 گرم

    شکر : 200 گرم

    خامه ساده ( کم چرب ) : 150 میلی لیتر

    مغز بادام ، خرد شده : 8 عدد

    پسته ، خرد شده : 10 عدد

    دسر بادام و پسته

    طرز تهیه دسر بادام و پسته:

    1. کره را در یک قابلمه متوسط که ترجیحا تفلون باشد ، به آرامی روی حرارت آب نمایید .

    2. پودر بادام ، خامه و شکر را به کره آب شده اضافه نمایید و مرتب هم بزنید . حرارت را کم نموده ، مخلوط را 12 دقیقه خوب هم بزنید و مواد را از کف قابلمه جمع نموده و با هم مخلوط نمایید .

    3. حرارت را اندکی اضافه نمایید تا رنگ مواد کمی تیره تر گردد .

    4. مخلوط بادام را از قابلمه به یک ظرف کم عمق منتفل نموده و با پشت قاشق روی آن را صاف نمایید .

    5. با خلال های پسته و بادام روی دسر را تزیین نمایید .

    6. یک ساعت به دسر استراحت بدهید تا سفت گردد سپس آن را به صورت لوزی شکل ببرید و سرد سرو نمایید .

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X