جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • homina416876645654

    آموزش تهیه خورش کرفس رژیمی – آشپزی سالم

    مجموعه : آموزش آشپزی , انواع خورش , غذاهای رژیمی

    طرز تهیه خورش کرفس سالم و سبک رژیمی

    خورش کرفس رژیمی

    نوع غذا: خورشت

    وعده غذایی: ناهار شام

    زمان پخت : 45دقیقه

    زمان آماده سازی مواد: 30دقیقه

    مواد لازم جهت تهیه خورش کرفس رژیمی :

    مناسب  برای 4 نفر

    ساقه کرفس : 500 گرم

    برگ کرفس، نعنا و جعفری : 400 گرم

    مرغ : 300 گرم

    آبلیمو : نصف استکان

    پیاز : یک عدد متوسط

    سیر : 2 حبه ( اختیاری )

    روغن زیتون : به مقدار لازم

    نمک : کمی کمتر از مقدار لازم

    طرز تهیه خورش کرفس خوشمزه:

    1- مرغ را بعد از شستن نمک بزنید و همراه یک عدد پیاز و 3-4 لیوان آب به مدت 30 دقیقه با حرارت ملایم بپزید تا تقریبا نیم پز شود .

    2- کرفس ها را بعد از پاک کردن و شستن به صورت نگینی ریز خرد کنید و در محلول آب و نمک رقیق قرار دهید تا علاوه بر طعم دار و ترد شدن کاملا ضدعفونی شوند .

    3- برگ های کرفس را همراه نعنا و جعفری ساطوری کنید و کنار بگذارید .کرفس های خرد شده را آبکش کنید .

    4- در تابه‌ای مقداری روغن زیتون بریزید. صبر کنید تا کمی روغن زیتون گرم شود.

    5- کرفس‌های خرد شده را همراه با سبزی خرد شده داخل تابه بریزید، در صورت تمایل به استفاده از سیر، دو حبه سیر را داخل تابه رنده کنید و مواد را با حرارت متوسط به مدت 3 – 5 دقیقه تفت دهید تا از حالت خامی خارج شوند و کمی نرم شوند؛ همچنین طعم ساقه کرفس و سبزیجات با هم مخلوط شود.

    6- مقداری زرد چوبه به مواد اضافه کنید، مواد را هم بزنید و حرارت زیر تابه را خاموش کنید .

    7- پیاز را از داخل آب مرغ خارج کنید و محتویات تابه را به مرغ اضافه کنید. مقداری فلفل سیاه به خورشت اضافه کنید و در صورت نیاز ، یک تا دو لیوان آب بریزید.

    8- حرارت زیر قابلمه خورشت را زیاد کنید تا خورشت به جوش بیاید و بعد حرارت را ملایم کنید، درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید خورشت با حرارت ملایم و درب بسته به مدت 30-45 دقیقه کاملا جا بیفتد. طی این مدت چند بار به خورشت سر بزنید و از اندازه بودن آب آن مطمئن شوید . 10 دقیقه آخر طبخ آبلیمو یا چاشنی ترش مورد نظر را به خورشت اضافه کنید .

    9- خورشت را هم بزنید و اجازه دهید 10 دقیقه آخر خورشت با درب باز بپزد .و در آخر نمک و فلفل و چاشنی را اندازه کنید.

    نکته های آشپزی:

    1- تناسب مقدار سبزی این خورشت بهتر است به این صورت باشد : 50٪ برگ کرفس ، 40٪ جعفری و 10٪ نعنا.

    2-می‌توانید به جای استفاده از آبلیمو، از مقداری آب نارنج استفاده کنید که ترشی کمتری دارد و کمتر باعث افت فشار خون می‌شود . در این صورت مقدار آب نارنج برای این مقدار مواد، حدود یک استکان است .

    منبع : بر ترین ها

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه