جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • homina416876645654

    آموزش تهیه خورش مقوی باقلا و گشنیز با طعم سیر

    مجموعه : آموزش آشپزی , انواع خورش

    آموزش تهیه خورش باقلا, طرز تهیه خورش باقلا, آموزش تهیه خورش باقلا با گشنیز, خورش باقلا

    طرز تهیه خورش متنجان برای مجالس رسمی

    طرز درست کردن خورش باقلا و گشنیز با طعم سیر را در این بخش بیاموزید. خورش باقلا و گشنیز خیلی خوشمزه و مقوی است.

    مواد لازم برای خورش باقلا و گشنیز:

    گوشت گوسفندی     500 گرم
    باقلا سبز      500 گرم
    گشنیز خرد شده      4 قاشق سوپخوری
    پیاز     1 عدد
    سیر     6 حبه
    زعفرن آب کرده     1 قاشق سوپخوری
    زردچوبه     1 قاشق مربا خوری
    نمک و فلفل     به میزان لازم
    روغن مایع     به میزان لازم

    طرز تهیه خورش باقلا و گشنیز:

    1. باقلا را از هر دو پوست در آورده، بشویید و در آبکش بریزید. پیاز را پوست کنده، شسته و خلالی خرد کنید.حبه های سیر را هم خرد کنید.

    2. گوشت را هم شسته و خورشی خرد کنید. در قابلمه ای روغن ریخته روی حرارت بگذارید.

    3. روغن که داغ شد پیاز و سیر را در روغن ریخته و خوب سرخ کنید.پیازها که طلایی شدند،زردچوبه را اضافه کرده و به هم بزنید.

    4. حالا نوبت اضافه کردن گوشتهاست. آنها را هم خوب سرخ کرده تا آب آنها بخار شود.زعفران آب کرده و فلفل را هم اضافه کنید.

    5. مقداری آب بریزید و در ظرف را بگذارید. حدود یک ساعت صبر کنید تا گوشت بپزد.

    6. بعد از پخت کامل گوشت ،باقلا را اضافه کنید.حالا می توانید نمک را هم اضافه کنید و مزه خورش را بچشید.

    7. در مراحل آخر پخت ، گشنیز را هم اضافه کنیدو بعد از 10 دقیقه خورش را از روی حرارت بردارید و در ظرف مورد نظر کشیده و به همراه برنج سرو کنید.

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه