جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
تازه های اخبار
بیشتر >>
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • آموزش تهیه ته چین مرغ با زودپز

    مجموعه : آموزش آشپزی , غذاهای گوشتی

    طرز تهیه ته چین مرغ با زودپز, طرز تهیه ته چین مرغ, ته چین مرغ, ته چین مرغ و قارچ

    دستور تهیه ته چین اسفناج رژیمی

    ته چینی یکی از خوشمزه ترین غذاهای اصلی ایرانی است که پایه ثابت تمام میهمانی هاست. اگر می خواهید یک ته چین تمام عیار و عالی درست کنید، با دستور زیر می توانید این بار با پلوپز یک ته چین عالی درست کنید.

    ته چین قارچ و مرغ، این بار با پلوپز

    ته چین یکی از خوشمزه هایی است که تمام مدل های مختلف آن طرفداران زیادی دارد. به دلیل حجم زیاد علاقه مندان، هر روز دستور پخت های متنوعی برای این نوع غذا ارائه می شود. علاوه بر تنوع، راحتی پخت آن نیز مهم است.

    مواد اولیه برای تهیه ته چین با پلوپز :

    برنج : 3 پیمانه
    ماست : 1 لیوان
    زرده تخم مرغ : 3 عدد
    زعفران دم کرده : 3 قاشق غذاخوری
    نمک، فلفل، زرد چوبه و دارچین : به مقدار لازم
    قارچ خرد شده : 100 گرم
    مرغ : 2 تکه
    زرشک : 1/3 پیمانه
    روغن مایع : نصف لیوان
    پیاز کوچک : 1 عدد

    طرز تهیه ته چین با پلوپز :

    ابتدا مرغ را با کمی آب و پیاز و نمک و زرد چوبه میپزیم. زرشک را هم از قبل پاک کرده و با آب سرد شسته و در کمی روغن و زعفران و شکر تفت می دهیم و در اخر تفت دادن کمی گلاب اضافه میکنییم. ( گلاب عطر فوق العاده ای به زرشک می دهد )

    قارچ رو هم شسته اسلایس کرده و در تابه به حرارت زیاد تفت می دهیم کمی آبلیمو زده تا سیاه نشود. مرغ پخته شده اگر با کمی رب باشه خیلی بهتره پس به مرغ در حال پخت کمی رب هم اضافه کنید. وقتی کاملا پخت و خیلی کم آب شد (حدود نصف لیوان آب کافیه ) مرغ را از ظرف در اورده و ریش ریش میکنیم و به قارچ و زرشک اضافه می کنیم.

    برنج رو از قبل خیس کرده و آبکش می کنیم. بهتره که برنج رو کمی زنده برداریم.

    تخم مرغها رو خوب زده و دارچین و نمک و فلفل اضافه می کنیم و ماست و روغن مایه و زعفران. در اخر برنج رو اضافه کنید. و خوب مخلوط کنید.

    کف دیگ پلوپز را چرب کرده ( البته از چرب کردن گذشته روغن بریزید ) نیمی از مایه برنج رو داخل دیگ پلوپز می ریزیم و با پشت قاشق فشار می دهیم تا منسجم بشه. بعد از مواد مرغ روی برنج ریخته و کمی از آب مرغ رو روی مواد بریزید. باقی برنج رو می ریزیم. روغن روی سطح برنج ریخته و پلوپز را به برق می زنیم بدون دمکنی حدودا 1 ساعت. (درجه پلوپزها با هم فرق داره من روی سومین ته دیگ درجه رو تنظیم کردم و1 ساعت)

    ته چین بعد از 1 ساعت آماده شده و می توانید با هر موادی که دوست دارید تزیین کنید.

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X