جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • homina416876645654

    آموزش تهیه ترشی فلفل – جدیده

    مجموعه : آموزش آشپزی , انواع ترشی

    طرز تهیه ترشی تند فلفل سبز

    ترشی فلفل سبز

    مواد لازم جهت تهیه ترشی فلفل :

    فلفل سبز یا فلفل قرمز 500 گرم

    نمک 5 قاشق غذاخوری

    ترخون 2 شاخه

    سرکه سفید مقدار لازم

    سیر مقدار لازم

    طرز تهیه ترشی فلفل سبز :

    8 لیوان آب و 5 قاشق غذاخوری نمک را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید ، پس از اینکه 5 دقیقه جوشید از روی حرارت بردارید و کناری قرار دهید تا سرد شود.

    فلفل ها را بشویید سپس داخل آب نمک جوشیده بریزید ، روی ظرف را بپوشانید و به مدت 2 شب کناری قرار دهید تا تلخی فلفل ها گرفته شود ، پس از 2 شب فلفل ها را با آب سرد آبکشی کنید و بر روی دستمال قرار دهید تا خشک شود و رطوبت فلفل ها گرفته شود ( روی بدن هر فلفل با سوزن چند سوراخ ریز ایجاد کنید ).

    داخل شیشه تمیزی چند حبه سیر و مقداری ترخون بریزید سپس فلفل ها را داخل شیشه قرار دهید و روی فلفل ها را با سرکه پر کنید ، روی دهانه ظرف تکه ای نایلون قرار دهید سپس در شیشه را محکم کنید و در جای خنکی قرار دهید تا ترشی ها برسند ( 7 تا 10 روز برای رسیدن ترشی ها زمان لازم است ).

    نکته های آشپزی :

    برای جلوگیری از کپک زدن دقت کنید که شیشه ، فلفل ها و ترخون هیچ رطوبتی نداشته باشند ؛ میتوانید از انواع فلفل ها استفاده کنید ، همچنین میتوانید فلفل ها را کامل داخل شیشه بریزید یا اینکه فلفل ها را خرد کنید.

    منبع : ایران  کوک

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X