جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • homina416876645654

    آموزش تهیه ترایفل موزی خوشمزه ویژه مهمان

    مجموعه : آموزش آشپزی , شیرینی پزی

    طرز تهیه ترایفل موزی, ترایفل موزی, طرز تهیه ترایفل, ترایفل, نوتلا

    آموزش تصویری درست کردن نوتلا در منزل

    وقتی در یک دسر، موز و خامه و نوتلا با هم یک جا جمع شده باشند، شما دیگر چه چیزی بهتر از این می خواهید؟ امروز برای شما طرز تهیه نوعی ترایفل را آموزش می دهیم که همه این مواد خوشمزه در آن استفاده شده اند.

    مواد لازم جهت تهیه ترایفل موزی:

    موز حلقه شده 2 عدد

    قسمت خامه سفید فرم گرفته :

    عصاره ی وانیل 1/2ق غ

    خامه پرچرب 1/2فنجان

    پودر شکر 2 ق غ

    قسمت بیسکوئیتی :

    کره ذوب شده 2 ق غ

    بیسکوئیت اورئو 10 عدد

    قسمت خامه نوتلایی :

    پنیر خامه ای 1/3فنجان

    عصاره وانیل 1/2ق غ

    نوتلای فندقی 1/2فنجان

    خامه پرچرب 1/2فنجان

    پودر شکر 1/3فنجان

    ترایفل موزی

    طرز تهیه ترایفل موزی :

    1.بیسکوئیت هارو خرد کنید.(بیسکوئیتهارو در کیسه بزرگ زیپ لاک پر کنید و با استفاده از وردنه بیسکوئیتهارو خرد کنید)

    2.بیسکوئیتهای خرد شده را در کاسه ای ریخته و کره ذوب شده را به آن اضافه کنید و تا زمانیکه بیسکوئیتها کاملا با کره مخلوط شوند هم بزنید.

    3.سپس مخلوط بیسکوئیت و کره را بمدت 5 دقیقه در فربا حرارت 180 درجه قرار دهید.

    بعد از فر خارج کرده و اجازه دهید در دمای آشپزخانه خنک شود.

    (بیسکوئیتها بعد از خارج کردن از فر زمانیکه داغ هستند نرم و روغنی هستند ولی وقتی که خنک شود ترد میشوند.)

    طرز تهیه قسمت خامه رویی برای تزئین:

    1.خانه پرچرب رو در کاسه ریخته و با همزن برقی بزنید تا زمانیکه غلیظ و یکدست بشه،همچنان که هم میزنید عصاره ی وانیل و پودر شکر رو اضافه کنید و به همزدن ادامه دهید تا زمانیکه خامه فرم بگیرد و حالت سفت و انبوهی داشته باشد ،سپس در فریزر قرار دهید.

    طرز تهیه قسمت خامه نوتلا:

    1. پنیر خامه ای را در کاسه ریخته و توسط همزن برقی هم میزنیم تا زمانیکه پنیر خامه ای روان بشه.

    2. نوتلا را اضافه کرده و هم میزنیم تا مخلوط پنیر و نوتلا کاملا یکدست بشه.

    3. سپس خامه پرچرب رو اضافه کرده و تا زمانیکه فرم بگیرد هم میزنیم .

    4. همزمان با همزدن پودر شکر و عصاره وانیل رو اضافه کنید و میکس کردن را تا زمانی ادامه داده که نرم و یکدست و فرم بگیرد.

    5. لیوانهارو آماده کرده و مقداری از مخلوط بیسکوئیت خرد شده و کره را در کف لیوانها بریزید.

    6. در لایه ی بعد توسط قیف از خامه نوتلایی را بریزید .

    7. در لایه بعدی موز حلقه شده رو بهمراه بیسکوئیت بریزید .

    8. و به همین دوش لایه هارو پر کنید و در انتها توسط قیف خامه ی فرم گرفته سفید رنگ رو بریزید و تزئین کنید.

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X