جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • homina416876645654

    آموزش تهیه آسان نان رول به شکل گل رز | نان بیکن

    مجموعه : آموزش آشپزی , انواع نان

    طرز تهیه نان رول, طرز تهیه نان رول گل رزی, نان رول, آموزش تهیه نان رول

    روش تهیه نان خرمایی با عطر بی نظیر

    در این مطلب برای شما طرز تهیه نان های گل رزی را آموزش داده ایم. طرز تهیه آن آسان است و نیاز به مایه خمیر دارد. امیدواریم از خوردن آن لذت ببرید.

    مواد لازم جهت تهیه نان رول به شکل گل رز:

    آرد: 300 گرم
    نمک: یک قاشق چایخوری
    مایه خمیر: 7 گرم
    دوغ بدون نمک: 70 گرم
    شکر: یک قاشق چایخوری
    شیر: 70 میلی‌لیتر
    کره: 60 گرم
    تخم‌مرغ: 1 عدد
    زرده تخم‌مرغ و زعفران دم‌کرده برای رومال: 1 قاشق سوپخوری

    نان رول
    روش تهیه نان رول گل رزی:

    1. ابتدا مایه خمیر را با شیر ولرم و شکر مخلوط کنید تا مایه خمیر عمل آید. کره به دمای محیط رسیده را با تخم‌مرغ کمی با چنگال بزنید و در ابتدا دوغ و بعد مایه خمیر به عمل آمده و آرد و نمک را به آن اضافه کنید.

    2. حال خمیر را ورز دهید و یک ساعت به آن استراحت دهید. بعد از استراحت خمیر را باز کنید و با کاتر گرد قالب بزنید. 4 عدد از خمیر قالب زده شده را از لبه به هم بچسبانید و بیکن‌ها را لای آن بگذارید و خمیر را از یک جهت رول کنید تا مثل گل رز شود و روی نان‌ها را با برس رومال بزنید در قالب مافین بگذارید و در فر 180 درجه سانتی گراد به مدت نیم ساعت بگذارید تا نان‌ها پخته شود.

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X