جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • homina416876645654

    آموزش تصویری درست کردن نوتلا در منزل

    مجموعه : آموزش آشپزی , شیرینی پزی

    طرز تهیه نوتلای خانگی, نوتلای خانگی, طرز تهیه نوتلا, طرز تهیه نوتلا در منزل

    نوتلا یکی از چیزهای خوشمزه ای است که از کوچک تا بزرگ، همگی عاشقش هستند. اما چون قیمت آن کمی بالاست، خیلی ها از خریدن آن صرف نظر می کنند. برای همین طرز تهیه آن در منزل را به شما آموزش می دهیم.

    مواد اولیه جهت تهیه نوتلا خانگی:

    فندق (بدون نمک / تست شده) 2/3 پیمانه

    عسل 3 ق غ

    شکلات تلخ (ریز خرد شده) 1/2 پیمانه

    شیر عسلی 3/4 پیمانه

    نوتلا خانگی

    همونطور که میدونید شیر عسلی پرطرفداره و از شیر عسلی پر طرفدارتر نوتلا هستش!

    حالا تصور کنید این دوماده دوست داشتنی در کنار هم باشن بنظرتون نتیجه چی میشه؟ ! 🙂

    نوتلا خانگی

    در این روش از روغن استفاده نمیشه و برای دوستانی که با روغن  مخالف بودند گزینه بهتری می باشد.

    طرز تهیه نوتلا خانگی:

    نوتلا خانگی

    برای تست فندق ها کف سینی کاغذ روغنی گذاشته فندق ها راداخل سینی میریزیم ودر فر با دمای 175 درجه سانتیگراد به مدت 10 تا 12 دقیقه قرار می دهیم تا قهو ه ای شوند و در طی این مدت حتما هر 3 تا 4 دقیقه یکبار فندق ها را زیر رو کنید تا نسوزند. بعداز تست شدن فندق ها را کنار میگذاریم تا خنک شوند.

    نوتلا خانگی

    سپس داخل غذا ساز ریخته

    نوتلا خانگی

    دستگاه را روشن میکنیم. بعداز 1 تا 2 دقیقه به این صورت خواهد شد

    نوتلا خانگی

    بعداز یک دقیقه دیگر فندق شروع میکنه به جمع شدن به دور تیغه دستگاه . در این مرحله میتونید یک پینچ نمک اضافه کنید

    تا این مرحله شما کره فندق دارید.

    نوتلا خانگی

    بعداز حدود 5 دقیقه مایه صاف و یکدستی خواهید داشت(مثل تصویر)

    تا زمانی ادامه می دهیم که کاملا یکدست شود.

    نوتلا خانگی

    شیر عسلی و شکلات و عسل را با هم ترکیب و به روش بن ماری ذوب کرده

    نوتلا خانگی

    و مرتب هم میزنیم تا کاملا به مخلوط یکدستی تبدیل شوند.

    نوتلا خانگی

    مخلوط شکلات را به ظرف فندق اضافه میکنیم و مجددا دستگاه را روشن میکنیم

    به مدت 1 تا 2 دقیقه ویا یشتر تا زمانی که کاملا صاف و روان و براق شود و دانه ای داخل آن وجود نداشته باشد ترکیب میکنیم

    نوتلا خانگی

    تا زمانی که یکدست نشده به ترکیب شدن آنها ادامه می دهیم.

    نوتلا خانگی

    نوتلای ما آماده شده در صورت تمایل میتوانید مقدار بیشتری عسل اضافه کنید .اما به اندازه کافی شیرین است. بااین حال به ذائقه خودتون بستگی داره و میتونید مقدار عسل را کم و زیاد کنید

    نوتلا خانگی

    نکات:

    1 – با این مقدار حدود 1 ونیم پیمانه نوتلا خواهید داشت

    2 – غلظت شیر عسلی شما باید مناسب باشد (مثل تصویر) اگر از نوع خانگی استفاده میکنید، حتما به غلظت و یکد ست بودن شیر عسلی توجه کنید.

    3 – بهتره از شکلات تلخ استفاده کنید چون به اندازه کافی شیرین هست حتی نوع ایرانی تا 96 % هم بنظر من عالیه اما غیر ایرانی درصد کمتر در نظر بگیرین.

    4 – این نوتلا در ظرف دار تا 1 ماه در یخچال قابل نگهداری می باشد.

    5 – میتوانید از این نوتلا در انواع کیک ها ، رولت ها ، دسر ها ، نوشیدنی ها ، بستنی ، کروسان و……. استفاده کنید.

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X