جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • آموزش بهترین روش های گریل کردن + آشپزی با این روش

    مجموعه : آموزش آشپزی , غذاهای گوشتی

    گریل کردن, گریل, آموزش آشپزی

    آموزش بهترین روش های گریل کردن + آشپزی با این روش

    1.از چوب استفاده کنید

    چوب تنها سوختی است که به غذا طعم واقعی می بخشد. اگر  نوع کباب پزتان اجازه می دهد، قطعات کامل چوب را در آن قرار دهید. اگر کباب پزتان معمولی است، تکه های کوچکتر چوب را بین زغال ها قرار دهید (البته زغال هم باید زغال چوب باشد)

    2.گوشت را سرد نگه دارید

    هیچ نیازی نیست  دمای گوشت را قبل از گریل شدن به دمای اتاق برسانید چون این کار هیچ تفاوتی در زمان پخت به وجود نمی آورد. در رستوران ها هم بنا به دلایلی چون راحتی و بهداشت، گوشت تا قبل از پخت به همان صورت منجمد نگهداری می شود.

    3. تکه های گوشت را مرتب بچینید

     تکه های گوشت را هنگام گریل شدن به طور مرتب و دقیق بچینید. این کار به شما کمک می کند تا بدانید کدام قطعه زودتر روی کباب پز قرار داده اید و به این ترتیب به موقع آنها را بچرخانید یا از کباب پز خارج کنید.

    4. هر تکه را فقط یک بار بچرخانید

    لازم نیست هر 10 ثانیه یک بار تکه های گوشت را برگردانید. کافی است آنها را دو دقیقه بعد از اینکه روی حرارت قرار دادید، 90 درجه بچرخانید.

    5. قبل از گریل کردن از ادویه کافی استفاده کنید

    استفاده از نمک باعث می شود تکه های گوشت در حین طبخ خوش طعم و ترد شوند. قبل از اینکه گوشت ها را گریل کنید، مقدار کافی نمک و فلفل سیاه روی آن بپاشید.

    6. کباب پز را گرم، تمیز و چرب نگه دارید

    این کار از چسبیدن غذا جلوگیری می کند. قبل از شروع صفحه را با برس تمیز کرده و سپس با یک پارچه تمیز آغشته به روغن چرب کنید. بعد از اتمام کار صفحه را دوباره تمیز کنید.

    7. به طریقه گریل شدن سبزیجات دقت کنید

    سبزیجاتی مانند فلفل دلمه ای و پیاز، که آبدار هستند، باید در معرض حرارت مستقیم قرار بگیرند. سبزی های کم آب مثل سیب زمینی یا بادمجان بهتر است در حرارت غیرمستقیم قرار بگیرند (تا جایی که می توانند از زغال چوب ها دور باشند).

    8. به جای چنگال باربیکیو یا چاقو، از انبر استفاده کنید

    چنگال و چاقو سوراخ هایی را روی گوشت ایجاد می کنند و باعث می شوند آب گوشت خارج و گوشت خشک شود. اگر می خواهید از پخته شدن گوشت مطمئن شوید، با کارد شکاف کوچکی روی آن ایجاد کنید.

    9. زمان پخته شدن را تشخیص دهید

    اگر در حال گریل کردن گوشت قرمز یا گوشت مرغ هستید، تکه ای از آن را با انگشتتان بکنید. می توانید از دماسنج های   مخصوص گوشت استفاده کنید، فقط مراقب باشید دماسنج با استخوان ها تماس پیدا نکند چون در آن صورت تشخیص شما درست نخواهد بود.

    10. گوشت را بالافاصله بعد از گریل شدن سرو نکنید

    وقتی گوشت گریل می شود، فیبرهای ماهیچه ای آن منقبض می شوند و مایع موجود در گوشت را به مرکز آن می رانند. اگر گوشت بلافاصله بعد از گریل شدن سرو شود، خشک و سفت خواهد بود. اگر تکه های گوشت بزرگ هستند (مثلاً ران گوسفند) زمان بین گریل شدن و سرو شدن باید طولانی تر باشد.

    آموزش های آشپزی

    روش تهیه مرغ گریل شده با لیموترش و آویشن

    این هم یکی از بهترین دستورهای مرغ گریل که تا حالا خورده اید. این غذا در زمان بسیار کوتاه آماده طبخ می شود و به دلیل ساده و کم ادویه بودن مناسب شام نیز می باشد. اگر حوصله شستن ظرف های زیاد ندارید و نمی خواهید برای آماده کردن غذا خیلی وقت بگذارید این غذا را به شما پیشنهاد می کنیم. آماده کردن این غذا 15 دقیقه طول می کشد و پس از 1 ساعت آماده سرو می گردد. این میزان مواد برای 8 نفر مناسب است.

    مواد لازم

    پوست لیمو ترش رنده شده

    1 قاشق غذا خوری

    آب تازه لیمو ترش

    پیمانه

    پودر آویشن

    1 قاشق غذاخوری

    روغن زیتون

    2 قاشق غذاخوری

    نمک و فلفل

    به میزان لازم

    مرغ درسته که از وسط  نصف شوند

    2 عدد

    لیمو ترش نصف شده

    4 عدد

    نعناع برای تزیین

    روش تهیه

    • مزه دار کردن: در یک کاسه کوچک روغن، آب لیموترش، پوست لیمو ترش،  پودر آویشن، دو قاشق چایخوری نمک و یک قاشق چایخوری فلفل سیاه را کاملاً مخلوط کنید. مخلوط را در دو کیسه نایلون بزرگ (می توانید از کیسه های زیپ دار استفاده کنید تا مخلوط از کیسه خارج نشود) به اندازه های مساوی بریزید. هر کدام از مرغ ها را در یکی از کیسه ها بگذارید و تکان دهید تا مرغ ها کاملاً به مخلوط آغشته شود و نیم ساعت در دمای اتاق قرار دهید و گاه گاهی حرکت دهید تا مرغ کاملاً مزه دار شود.
    • فر را با شعله متوسط گرم کنید و سینی فر یا ظرف مناسب فر را چرب کنید. مرغ را از کیسه خارج کرده و با دستمال کاغذی آشپزخانه کمی خشک کنید و طوری داخل گریل قرار دهید که پوست رو به بالا باشد. روی مرغ را بپوشانید و 20 دقیقه صبر کنید تا مرغ کمی قهوه ای شود. تکه های مرغ را بر گردانید و دوباره رویش را بپوشانید و 15 دقیقه دیگر در فر قرار دهید. چنانچه مرغ به سرعت قهوه ای می شود دمای فر را کم کنید.
    • مرغ را به تخته آشپزخانه منتقل کنید و با فویل بپوشانید تا 10 دقیقه استراحت کند. لیموترش های نصف شده را طوری که محل برش پایین باشد، به مدت 8 تا 10 دقیقه روی گریل قرار دهید. تکه های مرغ را با لیمو ترش های گریل شده و برگ های نعناع تازه سرو کنید.

     

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X