جدیدترین ها در سایت جدیده
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • آموزش اسنک ارده و عسل و اسنک موز

    مجموعه : آموزش آشپزی

    اسنک موز, اسنک ارده و عسل, طرز تهیه اسنک, طرز تهیه اسنک صبحانه, اسنک صبحانه

    طرز تهیه اسنک قارچ برای کارمندان | غذای فوری

    این اسنک ها جز خوشمزه ترین صبحانه ها میتونه باشه. حتما امتحانشون کنید و از طعم عالی و بی نظیرشون کنار یک لیوان نسکافه یا چای لذت ببرید. البته برای میان وعده و عصرانه مخصوصا برای بچه ها بسیار عالی هستند. من دومدل درست کردم

    اسنک موز و کارامل شیری (دولسه دلچه ) با شکلات

    اسنک ارده و عسل

    شما میتونید بعد از درست کرنشون بذارید کاملا سرد بشن بعد نوش جان کنید یا همین طوری داغ داغ نوش جان کنید

    برای درست کردنشون :

    4 تا نون تست رو آماده کنید

    روی دوتاشون یه لایه دولسه دلچه یا کارامل شیری یا نوتلا و چند برش موز و چند تکه شکلات بذارید

    روی دوتای دیگه از نون ها یه لایه ارده و یه لایه عسل بکشید (بجای عسل میتونید از شهد خرما یا شیره انگور یا  خود خرما استفاده کنید)

    یه لایه نون تست هم روی اونها گذاشته و به مدت 3 تا 5 دقیقه در ساندویچ میکر اونا رو آماده کنید

    شما میتونید از تخم مرغ و یا کره و مربا، کره و عسل، پنیر خامه ای و گردو ف مارمالاد ، انواع میوه با شکلات صبحانه یا نوتلا و ….

    استفاده کنید در هر صورت بسیار خوشمزه اس…

    نوش جان

    دولسه دلچه: یک قوطی شیرعسلی (الفجر یا نستله یا گلد و …) رو توی یه قابلمه آب بذارید و روی حرارت به مدت 3 یا 4 ساعت بذارید

    کارامل بشه بعد از خنک شدن در قوطی رو باز کنید…مواظب باشید آبش کم نشه

    این سس دولسه دلچه یا کارامل شیری هست که رنگش قهوه ایه

     

  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X