جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
تازه های اخبار
بیشتر >>
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • آموزش آش خوش رنگ و لعاب کشک

    مجموعه : آموزش آشپزی , انواع آش و سوپ

    طرز تهیه آش کشک, آش کشک, آموزش تهیه آش کشک, آموزش آش کشک

    هوا سرد است و این آش می‌تواند بهترین غذا باشد. آش کشک آش سنتی مردم آستانه اشرفیه است. آشی خوشمزه و خوش‌رنگ و لعاب.

    مواد لازم برای 4 نفر جهت تهیه آش خوشمزه کشک :

    1 پیمانه عدس
    1 پیمانه گندم
    1 پیمانه لوبیا قرمز
    500 گرم کشک
    500 گرم سبزی آش خرد شده
    2 عدد پیاز
    1  بوته سیر
    به میزان لازم نمک و زردچوبه و نعنا خشک
    روغن به میزان لازم

    آشی خوشمزه و خوش‌رنگ و لعاب

    طرز تهیه آش کشک:

    1. گندم و حبوبات را که از شب قبل خیس کرده‌اید در یک قابلمه بزرگ و روی حرارت کم بگذارید بپزد.

    2.  حبوبات و گندم که پخت، سبزی را اضافه کنید.

    3. وقتی سبزی پخت و رنگش عوض شد، یکی از پیازها را در یک تابه با مقداری روغن تفت دهید، سپس آن را همراه با زردچوبه و نمک درون آش بریزید.

    4. وقتی آش پخت و جا افتاد کشک را اضافه کنید و بگذارید مواد چند قل بزند.

    5. بعد از 5 دقیقه، آش را از روی حرارت بردارید. سیر، نعنا و پیاز باقیمانده را هم تفت دهید، سپس آش را با آنها تزیین کرده ، سرو کنید.

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X