جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • homina416876645654

    آموزش آشپزی یونانی با مرغ و برنج

    مجموعه : آموزش آشپزی , انواع خوراک , غذاهای بین المللی

    آموزش آشپزی یونانی با مرغ و برنج

    این غذا شامل مرغ طعم دار شده با ارگانو و رنده پوست لیمو است که همراه ماست یونانی، پیاز و گوجه خوابانده شده در سرکه سرو می‌شود. می‌توانید همراه این غذا برنج ساده یا نان پیتا نیز میل نمایید.

    مواد لازم:

    پیاز قرمز

    1 عدد متوسط

    سرکه قرمز

    2 قاشق غذاخوری

    نمک و پودر فلفل سیاه

    مقداری

    سینه مرغ بدون پوست و استخوان

    3 عدد (670 گرم)

    رنده پوست لیمو

    2 قاشق چایخوری

    آبلیموی تازه

    4 قاشق چایخوری

    پودر ارگانو

    2 قاشق چایخوری

    خیار

    1 عدد

    ماست چکیده

    ⅔ پیمانه

    جعفری تازه خرد شده

    ¼ پیمانه

    روغن زیتون بسیار خالص

    4 قاشق چایخوری

    گوجه گیلاسی

    2 پیمانه

    برنج پخته شده برای سرو

    به مقدار لازم

    طرز تهیه:

    1. پیازها را باریک خرد کنید. سپس آن‌ها را  همراه سرکه قرمز در یک کاسه بریزید و به آن‌ نمک و فلفل اضافه نمایید.
    2. مرغ‌ها را به قطعات 2.5 سانتی‌متری برش بزنید و آن‌ها را همراهِ رنده پوست لیمو، پودر ارگانو، نمک و فلفل در کاسه‌ای مخلوط نمایید.
    3. برای آماده کردن تاتزیکی: ماست، خیار ریز خرد شده، جعفری خرد شده، آبلیمو، نمک و فلفل را با هم مخلوط نمایید.
    4. یک تابه بزرگ نچسب را  روی حرارت متوسط قرار دهید، روغن را در آن گرم کنید. مرغ‌ها را به مدت 10 دقیقه در آن تفت دهید تا طلایی شوند.
    5. گوجه گیلاسی ها را از وسط نصف نمایید و به مخلوط پیاز و سرکه
    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X