جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • homina416876645654

    آموزش آشپزی گیاهی با نان

    مجموعه : آموزش آشپزی , انواع نان

    آموزش آشپزی گیاهی, غذاهای گیاهی

    نان ترد سبزیجات، غذایی مخصوص گیاهخواران

    مواد لازم نان ترد سبزیجات :

    نان تست: 8 عدد
    کره : 3 قاشق چای خوری

    مواد داخل برای نان ترد سبزیجات :

    ذرت : یک و نیم پیمانه
    پیاز خرد شده : 3 قاشق غذا خوری
    فلفل دلمه ای قرمز : 2 قاشق غذا خوری
    فلفل سبز خرد شده : یک قاشق چای خوری
    شیر کم چرب : یک پیمانه
    آرد ذرت : یک قاشق غذا خوری
    روغن : یک قاشق غذا خوری
    پنیر چدار یا پنیر پیتزا : به میزان دلخواه

    طرز تهیه نان ترد سبزیجات :

    در ابتدا دورنان تست را بگیرید.
    نان ها را در یک پارچه توری شکل قرار دهید و روی کتری به مدت 5 دقیقه بگذارید تا بخار آب باعث شود نان ها نرم شود.
    بعد هر نان را داخل ظرف مافین چرب شده با کره فشار دهید تا شکل کاسه به خود بگیرد.

    تهیه مواد داخل :

    ابتدا پیاز خرد شده را تفت دهید بعد فلفل دلمه ای قرمز و فلفل سبز را اضافه کنید و به مدت یک دقیقه تفت دهید.
    سپس شیر و آرد ذرت و ذرت را اضافه کنید و روی حرارت بگذارید تا مخلوط کمی سفت شود.
    بعد مواد را داخل نان ها بریزید و روی آن پنیر چدار یا پنیر پیتزا بریزید.
    نان ها را در فر گرم شده در دمای 200 درجه سانتی گراد به مدت 5 تا 10 دقیقه قرار دهید تا پنیر آب شود.
    نان ترد و سبزیجات شما آماده است.

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X