جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • homina416876645654

    آموزش آشپزی با قارچ (دلمه مخصوص و خوشمزه قارچ)

    مجموعه : آموزش آشپزی , غذاهای گیاهی

    دلمه قارچ, روش تهیه دلمه قرچ, طرز تهیه دلمه

    آموزش آشپزی با قارچ (دلمه مخصوص و خوشمزه قارچ)

    مواد لازم :
    28 عدد قارچ بسیار بزرگ بدون ساقه
    نصف فنجان پنیر رنده شده pecorino romano
    نصف فنجان خرده نان فرانسوی
    دو حبه سیر ریز شده
    یک قاشق سوپ خوری برگ نعنای خرد شده
    دو قاشق سوپ خوری جعفری خرد شده
    یک سوم فنجان روغن زیتون
    نمک و فلفل

    طرز تهیه :
    فر را از قبل با حرارت 400 درجه فارنهایت داغ کنید .
    پنیر ، خرده نان ، سیر ، نعنا ، جعفری و دو قاشق سوپ خوری روغن زیتون را در یک کاسه با هم مخلوط کنید .
    نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید .
    یک قاشق روغن زیتون را روی سینی پخت فر بریزید .
    مخلوط آماده شده را با قاشق داخل حفره قارچ ها بریزید .
    باقیمانده روغن را روی مواد داخل قارچ بریزید .
    به مدت 25 دقیقه آن را در فر بپزید .
    آن را برای 7 نفر سرو کنید .

    مرسی از سوران

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X