جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • homina416876645654

    آشپزی ویژه (کوکو قارچ – دسر ژله و میوه – سالاد سزار)

    مجموعه : آموزش آشپزی , انواع دسر , انواع سالاد

    آشپزی ویژه (کوکو قارچ – دسر ژله و میوه – سالاد سزار)

    آشپزی ویژه (کوکو قارچ - دسر ژله و میوه - سالاد سزار)

    انواع سالادانواع دسرانواع نوشیدنی

    کوکو قارچ

    مواد لازم:

    ▪ قارچ ۲۵۰ گرم
    ▪ تخم مرغ ۵ عدد
    ▪ آرد یک قاشق سوپ خوری
    ▪ نمک و فلفل به میزان لازم

    ● طرز تهیه:
    ابتدا قارچ را با حرارت بالا به همراه یک قاشق سوپ خوری آب لیمو تفت می دهیم، در یک ظرف تخم مرغ ها را کامل به هم می زنیم تا کف کند بعد آرد گندم و نمک و فلفل را اضافه می کنیم. پیاز داغ را به همراه قارچ سرخ شده به موادمان اضافه می کنیم و کاملا مخلوط می کنیم. در تابه روغن را داغ کرده و موادمان را داخل آن می ریزیم. پس از سرخ شدن یک طرف، بر می گردانیم تا طرف دیگر کوکو هم سرخ شود. سپس به دلخواه تزئین کرده و در ظرف می چینیم.

    کارامل و ژله و میوه

    مواد لازم کارامل و ژله و میوه :

    پودر کارامل آماده یک بسته 100 گرم / 109 کالری
    پودر ژله یک بسته 100 گرم / 60 کالری
    شکر یک قاشق غذا خوری 100 گرم / 400 کالری
    شیر دو لیوان 100 گرم / 110 کالری
    آب جوش یک لیوان 100 گرم / 0 کالری
    آب سرد یک لیوان 100 گرم / 0 کالری
    کمپوت آناناس برای تزئین 100 گرم / 90 کالری
    موز برای تزئین 100 گرم / 95 کالری
    گیلاس برای تزئین 100 گرم / 60 کالری

    طرز تهیه کارامل و ژله و میوه :

    *. پودر کارامل را با دو لیوان شیر مخلوط کرده و روی حرارت قرار داده تا جوش بیاید.

    *. پس شکر را به آن اضافه و هم بزنید تا آماده شود بعد از آماده شدن.

    *. دسر کارامل را در نصف ظرف مورد نظر ریخته و در یخچال بگذارید تا سرد شود.

    *. پودر ژله را در یک لیوان آب جوش حل کرده و بعد یک لیوان آب سرد به آن اضافه کرده.

    *. بعد از آماده شدن قاشق قاشق به دسر کارامل اضافه کنید و بعد در یخچال بگذارید.

    *. تا ببندد و برای تزئین از کمپوت آناناس، گیلاس و موز استفاده کنید.

    سالاد سزار

    مواد لازم سالاد سزار :

    سینه مرغ پخته و سرد به مقدار لازم 100 گرم / 200 کالری
    کاهو به مقدار لازم 100 گرم / 17 کالری

    مواد برای سس :

    مایونز ۳ قاشق ماست 100 گرم / 691 کالری
    سرک سفید نصف قاشق 100 گرم / 9 کالری
    فلفل سیاه ۳ قاشق روغن زیتون 100 گرم / 0 کالری
    نمک کمی 100 گرم / 0 کالری
    آویشن کمی 100 گرم / 95 کالری

    طرز تهیه سالاد سزار :

    *. کاهو ها را خورد می کنین میریزین تو ظرف مورد نظر مواد سس را باهم خوب مخلوط می کنین.

    *. میریزین روی کاهو ها سپس روش پنیر پارمزان رنده شده میریزین.

    *. میتونین روی این سالاد نون سوخاری که به صورت نگینی خورد کردین بریزین.

    *. یا میتونین مرغ گریل شده بریزین که خودش می شه یک وعده غذای سالم و خوشمزه.

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X