جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • homina416876645654

    آشپزی با ماهی | ماهی قزل آلا با آب مرغ و سبزیجات

    مجموعه : آموزش آشپزی , غذاهای دریایی

    آشپزی با ماهی, ماهی قزل آلا, آب مرغ, سبزیجات

    آشپزی با ماهی | ماهی قزل آلا با آب مرغ و سبزیجات

    مواد لازم

    850 میلی‌لیتر آب مرغ یا سبزیجات

    8 رازیانه‎ی کوچک که ساقه‌هایش جدا شده‌اند

    4 استیک 120 گرمی قزل‌آلا

    1 مشت نعناع تازه

    1 مشت ریحان

    روغن زیتون خام

    نمک دریایی

    فلفل سیاه تازه

    100 گرم لوبیا سبز

    100 گرم باقلا (با پوست)

    100 گرم نخودفرنگی (با پوست)

    روش تهیه

    هیچ غذایی شبیه به یک تکه ماهی قزل‌آلای پخته شده با پوست تُرد با سبزیجاتی در کنارش نمی‌شود. ابتدا مقداری سس ایولی (لینک به دستور پخت) آماده کنید. آماده که شد، آب مرغ یا سبزیجات را داخل قابلمه‌ای ریخته تا جوش بیاید.

    رازیانه را اضافه کنید و بگذارید 4 دقیقه بجوشد. همزمان یک ماهی‌تابه‌ی نچسب را با روغن زیتون گرم کنید. استیک‌های قزل‌آلا را اگر حوصله‌دارید بشکافید و ریحان و نعناع را در آن جاساز کنید. استیک‌ها را از طرفی که پوست دارد داخل ماهی‌تابه بیندازید. بگذارید 2 دقیقه بمانند و تکانشان ندهید. چک کنید ببینید ترد شده‌اند یا نه. معمولا طرف پوست‌دار نیاز به 4 دقیقه حرارت و طرف دیگر به 1 دقیقه ناز دارد.

    وقتی رازیانه 4 دقیقه جوشید، لوبیا سبز و باقلا را اضافه کنید. بگذارید 2 دقیقه بمانند. در همین حین احتمالا مشغول برگرداندن استیک‌ها هستید. نخودفرنگی‌ها را هم اضافه و بگذارید 2 دقیقه‌ی دیگر بجوشند. وسوسه نشوید که استیک را بیش از حد بپزید، از روی اجاق برش دارید. سبزیجات را در بین 4 کاسه تقسیم کنید و در هر کاسه یک استیک بگذارید. سس ایولی را روی آن‌ها بریزید.

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X