جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • homina416876645654

    آشپزی با لوبیا چیتی و فلفل دلمه ای

    مجموعه : آموزش آشپزی , غذاهای گیاهی

    آموزش آشپزی, لوبیا چیتی, فلفل دلمه ای

    آشپزی با لوبیا چیتی و فلفل دلمه ای

    مواد لازم

    فلفل دلمه ای قرمز وسبز / از هر کدام 2 عدد
    روغن مایع / 4قاشق سوپخوری
    پیاز متوسط / یک عدد،ساطوری
    پودر زیره ی سبز / 2قاشق سوپخوری
    سیر / یک حبه،رنده شده
    رب گوجه فرنگی / 3قاشق سوپخوری
    آب مرغ / یک چهارم پیمانه
    گوجه فرنگی /2عدد،پوره شده
    کنسرو ولوبیا چیتی / 2عدد،آبکش شده
    نمک وفلفل / به میزان لازم

    روش تهیه

    فلفل های دلمه ای را از وسط و از طول نصف کرده وتخم های درون آن را خارج کنید. فلفل های نصف شده را در یک سینی که کمی چرب شده است قرار داده وکنار بگذارید.

    روغن را در یک تابه ی بزرگ داغ کرده وپیاز را 3تا5 دقیقه در آن تفت دهید تا نرم شود. زیره، سیر، رب گوجه فرنگی، آب مرغ، گوجه فرنگی و لوبیا را به تابه اضافه کرده وآن را به جوش بیاورید، سپس حرارت را کم کرده وغذا را برای 10 دقیقه یعنی تا زمانی که سس آن غلیظ شود بجوشانید و نمک و فلفل آن را اندازه کنید.

    درون فلفل های دلمه ای را با مایه ی لوبیا پر کنید وآن ها را حدود 20 دقیقه در دمای 180 درجه سانتی گراد درون فر قرار دهید تا فلفل دلمه ای نرم شود.

    نکات قابل توجه

    1- این دستور300گرم کربوهیدرات، 115گرم پروتئین، 65 گرم چربی و2245کیلو کالری انرژی دارد.
    2-روی دلمه ها را می توانید با پنیر پارمزان یا پنیر موتزارلا پوشانده، سپس در فر قرار دهید.

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X