جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • homina416876645654

    آشپزی با غذای مانده (خوراک مرغ)

    مجموعه : آموزش آشپزی , انواع خوراک

    خوراک مرغ و دلمه برنج، با جوجه کباب آماده و نان پنیر رنگارنگ! غذای من درآوردی مخصوص روزهای تنبلی است؛ روزهایی که غذاهای توی یخچال آنقدر زیاد است که حوصله آشپزی ندارید، اما از طرفی دلتان نمی خواهد دوباره یک غذای تکراری بخورید.

    غصه نخورید؛ با چند ترفند آشپزی مثبتی، می توانید در چند دقیقه یک غذای کاملا متفاوت و البته با ریخت و قیافه و همچنین طعم جدید داشته باشید. فقط باید خلاقیت داشته باشید و بدانید چه موادی را با هم مخلوط کنید تا غذای شما مزه بهتری پیدا کند.

    غذای من درآوردی مخصوص روزهای تنبلی!

    طرز تهیه

    1. برای این غذا می توانید از مرغی که از شب قبل باقی مانده استفاده کنید. روی مرغ ها نصف لیوان آب بریزید و وقتی پنج دقیقه جوشید، آن را از روی حرارت بردارید و سپس ریش ریش کنید.

    2. اگر هویج و جعفری هم داشته باشید که خیلی خوب است. جعفری را ریز خرد کنید و کنار بگذارید. هویج را هم رنده کنید.

    3. پنیر گودا بهترین انتخاب برای این خوراک است. پنیر را رنده کنید و با هویج و جعفری روی مرغ بریزید.

    4. اگر بادام زمینی دارید، نصف پیمانه از آن را خرد کرده و در کمی روغن روی حرارت کم تفت دهید. یک دقیقه کافی است. حالا بادام زمینی را روی بقیه موادتان بریزید.

    5. برای سس این غذا هم می توانید از کمی روغن زیتون، کمی سرکه خرما و البته کمی پودر بادام زمینی استفاده کنید. بفرمایید حالا یک خوراک تازه، خوشمزه و خوش قیافه دارید.

    توجه: برای سس این خوراک از کره بادام زمینی هم  می‌توانید استفاده کنید.

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X