جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • homina416876645654

    آشپزی با تن ماهی | روش تهیه غذای خوشمزه با ماهی و سبزیجات

    مجموعه : آموزش آشپزی , غذاهای دریایی

    آشپزی, تن ماهی, آموزش آشپزی با ماهی, آموزش آشپزی با سبزیجات, آموزش آشپزی دریایی, غذاهای دریایی

    آشپزی با تن ماهی | روش تهیه غذای خوشمزه با ماهی و سبزیجات

    مواد لازم

    1 قاشق غذاخوری روغن کنجد

    6 قاشق غذاخوری روغن زیتون و مقداری هم برای سرخ کردن

    2،3 فلفل قرمز تازه که به خوبی برش داده شده‌اند

    نمک دریایی

    فلفل سیاه تازه

    1 مشت بزرگ گیشنیز تازه

    1 مشت کوچک نعناع تازه

    2 مشت نودل

    4 پیازچه که به صورت مورب بریده شده‌اند

    2 گریپ‌فروت صورتی

    1 قاشق غذاخوری سس ماهی

    500 گرم ماهی تن تازه

    روش تهیه

    آب گریپ‌فروت را با سس ماهی داخل یک پلاستیک ریخته، ماهی تن را به آنها اضافه و در پلاستیک را طوری گره بزنید که هوایی داخل نماند و ماهی کاملا داخل مایع قرار گیرد. 40 دقیقه بگذارید بماند تا پخته شود و پوستش براحتی جدا شود. بعد آن را در آورده و به گوشه‌ای بگذاریدش، آب گریپ‌‌فروت را هم داخل کاسه‌ای بریزید.

    برای تهیه سس غذا، روغن کنجد، روغن زیتون و فلفل‌ها را داخل کاسه‌ی آب گریپ‌فروت بریزید. هر مقدار که فلفل دوست دارید به آن اضافه کنید. برگ‌های گیشنیز و نعنا را هم بکنید و گوشه‌ای بگذارید تا بعدا به عنوان چاشنی استفاده کنید. در آخر، دیگر سبزیجات باقی‌مانده را ریز ریز کنید و ماهی تن را باهاشان بپوشانید. آنها را داخل کیسه‌ای گذاشته و درون یخچال بگذاریدشان.

    نودل‌ها را یک دقیقه بجوشانید تا نرم شوند. آب‌شان را کشیده و بگذارید خنک و خشک شوند. مقداری روغن زیتون داخل یک قابلمه‌ی نچسب بریزید، نودل‌ها را داخلش بگذارید و بگذارید کمی بماند تا یک طرفشان برشته و تُرد شود.

    حالا برشان گردانده و بگذارید طرف دیگرشان هم به برشته شود. نودل‌ها را میان 4 بشقاب پخش کنید. ماهی تن را با ضخامت نیم سانتی‌متر برشش دهید و روی نودل‌ها بگذاریدشان. برگ‌های گیشنیز و نعناع را روی غذا بریزید و سسی هم که تهیه کرده بودید روی ماهی بریزید. با چشم خود خواهی دید که کناره‌ها ماهی تغییر رنگ داده و مقدار بیشتر می‌پزند. همان لحظه غذا را سرو کنید.

    آشپزی با تن ماهی | روش تهیه غذای خوشمزه با ماهی و سبزیجات

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X