جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • homina416876645654

    آشنایی با روش تهیه دسر مفید و سالم آلوئه ورا

    مجموعه : آموزش آشپزی , انواع دسر

    طرز تهیه دسر آلوئه ورا

    دسر آلوئه ورا

    آماده سازی: 2 ساعت  –  مدت انتظار: 1 ساعت  –  مجموعاً: 3 ساعت
    مواد اولیه جهت تهیه دسر آلوئه ورا برای 4 نفر :
    شیر                                     1ونیم پیمانه
    خامه                                          300گرم
    آلوئه ورا                          1قوطی (کمپوت)
    ژلاتین           1ونیم قاشق غذاخوری (پودر)
    شکر                           7قاشق سوپخوری
    آب        1سوم پیمانه (آب کمپوت آلوئه ورا)
    طرز تهیه دسر آلوئه ورا :

    ابتدا ژلاتین را روی آب کمپوت ریخته و آن را به روش بن ماری داخل آب حل میکنیم تا مایه ما شفاف شود سپس شیر را گرم کرده و با ژلاتین مخلوط می‌کنیم. خامه و شکر را با همزن، کمی می‌زنیم، سپس شیر را که از حرارت افتاده به آن اضافه می‌کنیم.حالا آلوئه ورا را به قطعات مناسب خرد کرده و آن را به مواد اضافه میکنیم سپس مایه را در یخچال به مدت هفت تا هشت ساعت قرار داده و در ظرف مورد نظر بر می‌گردانیم. در پایان با شربت یا کمپوت‌ دلخواه آن را تزیین می‌کنیم.

    نکات مهم:

    1)اگر دوست دارید میتوانید به جای ژلاتین از ژله الوئه ورا هم استفاده کنید.

    2)چون این دسر کمی بی رنگ است بهتر است برای تزیین از خامه رنگی یا میوه های پررنگ مثل گیلاس یا توت فرنگی استفاده شود.

    منبع : سایت ایران مطلب
    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X