جدیدترین ها در سایت جدیده
787878787 787878787
خودکار-جادویی
تازه های اخبار
بیشتر >>
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • کیک کم ضرر برای بیماران قندی | آموزش تهیه

    مجموعه : آموزش آشپزی , انواع کیک

    کیک کم شیرینی, طرز تهیه کیک کم کالری, طرز تهیه کیک کم شیرینی, طرز تهیه کیک سالم, طرز تهیه کیک

    مواد لازم جهت تهیه کیک برای 4 نفر :

    200 گرم جوی دوسر
    230 گرم آرد
    1 ق چ پود ر د ارچین
    170 گرم کره
    2  /1 ق چ نمک
    1 ق چ وانیل

    مواد لازم برای داخل کیک :

    440 گرم مارمالاد شاتوت
    2 ق چ آب‌لیمو
    45 گرم آرد ذرت

    طرز تهیه کیک کم شرینی و خوشمزه:

    1. فر را با دمای 180 درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود. یک قالب مستطیل شکل مناسب را چرب کنید. قالب را با کاغذ روغنی هم می‌توانید بپوشانید. در یک کاسه مناسب جوی دوسر، آرد، دارچین، کره و نمک را بریزید و آنها را خوب با هم مخلوط‌کنید. مواد را داخل مخلوط‌کن یا ظرف غذا ساز بریزید و دستگاه را با سرعت کم روشن کنید. بعد از یک دقیقه سرعت دستگاه را کمی بیشتر کنید و 2 دقیقه دیگر هم مواد را با هم مخلوط‌ کنید.

    2. حالا دوسوم از مخلوط جو را داخل قالب بریزید و آن را خوب کف ظرف پهن کنید، سپس آن را داخل یخچال قرار دهید تا لایه اول خوب سفت شود. در این میان در یک ظرف مناسب مارمالاد شاتوت را باآب لیمو و آرد ذرت خوب مخلوط کنید تا مواد یکدست با هم مخلوط شوند.

    3. مخلوط مارمالاد شاتوت را داخل قالب خوب پخش کنید، سپس مابقی مخلوط جو را روی آن بریزید و کاملا پخش کنید. قالب را به مدت 35 تا 40 دقیقه داخل فر قرار دهید تا کیک آماده شود. بعدازآنکه کیک آماده شد، آن را از فر درآورید و صبر کنید تا خنک شود، سپس آن را برش داده، سرو کنید.

    شیرینی

    آموزش تهیه شیرینی بدون شکر

    مواد لازم شیرینی بدون شکر:

    سیب ۳ عدد
    دوشاب ۵ قاشق
    دارچین ۱ قاشق مربای سرخالی
    کشمش ۲-۳ قاشق
    تخم مرغ ۱ عدد
    کره ۲ قاشق
    روغن زیتون ۳ قاشق
    یولاف نصف لیوان
    پودر نارگیل نصف لیوان
    گردو و یا فندق خرد شده ۲-۴ قاشق
    آرد ۱ لیوان
    بکینگ پودر نصف قاشق مربا

    طرز تهیه شیرینی بدون شکر:

    سیبهارا پوست می کنیم و رنده میکنیم- در قابلمه۲-۳ قاشق دوشاب ریخته تا وقتی که آبش را بکشد

    کشمش را ریخته و مقداری هم می زنیم حرارت را خاموش کرده و میگذاریم سرد شود

    کره , ورغن زیتون و بقیه دوشاب خوب هم میزنیم

    تخم مرغ را هم مییریزیم نا مخلوط شوند

    یولاف, پوره سیب, آرد, پودر نارگیل و گردو یا قتذدق و بکینگ پودر را هم ریزیزیم و شکل می دهیم

    با دو قاشق توپ درست کرده و در سینی فر چیده در فر ۱۷۰ درجه تا زیر و رویش طلایی شود

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه