جدیدترین ها در سایت جدیده
خودکار-جادویی
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • فواید بسیار برنج + خواص برنج + مضرات برنج

    مجموعه : پزشکی و سلامت , خواص موادغذایی

    خواص و فواید برنج, برنج

    فواید بسیار برنج + خواص برنج + مضرات برنجبرنج برای کاهش کلسترول

    بار دیگر برنج قهوه ای به کمک افراد دارای مشکل کلسترول می آید. برنج قهوه ای یکی از درمان های طبیعی در کاهش کلسترول است. دارای میزان شاخص گلوکز پایین است. سبوس این نوع برنج نیز حاوی روغنی است که بسیار غیراشباع بوده و به کاهش سطح کلسترول کمک می کند.

    مصرف برنج قهوه‌ای سفیدشدن موها را به تاخیر می‌اندازد

    برنج قهوه‌ای به دلیل محتوای غنی ویتامین B سفید شدن موها را به تا خیر می‌اندازد.

    پیشگیری از یبوست و کم آبی بدن

    یک فنجان برنج را با سه یا چهار فنجان آب بپزید. زمانیکه برنج نیم پز شد، آب آن را جدا کرده، به آن مقداری نمک یا شکر بیفزایید و در همان حالت گرم بنوشید. آب برنج دارای خواص زیادی برای سلامت و زیبایی پوست است که از آن جمله می توان به پیشگیری از یبوست و کم آبی بدن اشاره کرد. همچنین منبع خوب انرژی هم هست.

    درمان اگزما

    بعد از تهیه آب برنج، آن را در یخچال بگذارید تا خنک شود. یک حوله یا دستمال تمیز را در این آب فرو برده و چند دقیقه بر روی پوست خود بگذارید و اجازه دهید به مرور خشک شود. آب برنج حاوی انواع ویتامین ها، مواد معدنی و اسیدآمینه ای است که برای پوست فوق العاده هستند.

    با وجودی که برنج می تواند یک ماده غذایی سالم باشد، اما متخصصان تغذیه توصیه می کنند که نباید بیش از یک وعده در روز مصرف شود.

    برنج مناسب برای کاهش وزن

    برنج موسوم به برنج آربوریو، نوعی برنج دانه کوتاه ایتالیایی است که معمولا از آن برای تهیه رسوتو، نوعی غذایی ایتالیایی، و سالاد استفاده می شود. این نوع برنج ترکیب سالمی از انواع پروتئین، ویتامین و مواد معدنی است. همچنین غنی از کربوهیدرات های است که حتی در برنامه کاهش وزن هم موردنیاز است. در صورت عدم دسترسی به این نوع برنج، برنج قهوه ای گزینه مناسبی است. برنج قهوه ای موجب تسریع متابولیسم شده و غنی از فیبر است. همچنین این نوع برنج کالری کمی دارد.

    برنج مناسب برای افراد دیابتی

    معمولا به افراد دیابتی توصیه می شود تا خوردن برنج را متوقف کنند چراکه این ماده غذایی دارای مقادیر زیاد شاخص گلوکز است که موجب افزایش قند خون می شود. به جای ترک برنج، این افراد می توانند از برنج قهوه ای استفاده کنند. این نوع برنج در مقایسه با برنج سفید دارای شاخص گلوکز کمتری است.

    مضرات برنج :

    – برنج متهم ردیف اول کبدچرب

    یکی از موادخوراکی که طرفداران بسیاری دارد و به اشکال متفاوت در طبخ غذاها استفاده می‌شود، برنج است. با آنکه اکثر مصرف‌کنندگان به این مساله واقف هستند که زیاده‌روی در مصرف آن با بروز چاقی ارتباط دارد ولی همچنان این ماده غذایی جزو پرمصرف‌ترین‌ غذاها به شمار می‌رود. با این حال از نظر متخصصان طب سنتی، با افزودن برخی از ترکیبات به برنج می‌توان از خاصیت‌ چاق‌کنندگی آن کاست.

    درواقع برنج یکی از عوامل اصلی چاق شدن و ابتلا به کبدچرب به شمار می‌رود و علت آن مزاج سرد و تری آن است. با این حال اگر با مواد غذایی دارای مزاج گرم و خشک مخلوط و مصرف شود، مزاج و سردی و تری آن از بین می‌رود. مصرف هر نوع ماده غذایی اعم از پنیر، برنج، انواع شیرینی جات اگر از روی اصول و زیر نظر پزشک مصرف نشوند در صورت زیاده روی در مصرف آن ها باعث بروز چاقی و درنهایت کبد چرب می شوند.

    – مصرف بیش از حد سبوس برنج به عنوان یک ماده سنگین است که هضم آن مشکل می باشد.

    – یکی از اشتباهات مردم این است که برنج را همراه با ماست مصرف می‌کنند که خود موجب افزایش سردی و تری مغز می‌شود غلبه بلغم در مغز موجب فراموشی، سستی و تنبلی می‌شود.

    – بیشتر توصیه می شود که برنج قهوه ای جایگزین برنج سفید شود اما برنج سفید هم چندان بد نیست.

    دیدگاه کاربران

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه