جدیدترین ها در سایت جدیده
787878787 787878787  
خودکار-جادویی
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • مزون همینا

    طرز تهیه غذای خوشمزه کته تره با ماهی و کره

    مجموعه : آموزش آشپزی , غذاهای دریایی , غذاهای گوشتی

    غذای خوشمزه, روش تهیه کته تره, آشپزی با ماهی

    طرز تهیه غذای خوشمزه کته تره با ماهی و کره

    مواد لازم

    برنج: سه پیمانه معادل 600 گرم

    تره: 500 گرم

    قرص استاک گوشت: یک عدد

    کره: 50 گرم

    ماهی تیلاپیا: یک کیلو

    کره برای سرخ کردن: به‌میزان لازم

    ادویه مخصوص مرغ و ماهی: یک قاشق غذاخوری

    آرد سفید: به میزان لازم

    خامه: 250 گرم

    پودرسیر: نصف قاشق چای‌خوری

    پودرگردو: به میزان دلخواه

    روش تهیه

    -ابتدا برنج را پس از شستن و خیساندن با چهارونیم پیمانه آب می‌جوشانیم، در اواسط جوشیدن برنج، تره را به آن اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم آب برنج کاملا کشیده شود در ظرف‌های تک‌نفره یا یک قابلمه بزرگ برنج را کشیده، فشرده کرده و دم می‌کنیم.

    -گر بخواهیم داخل قالب‌های تک‌نفره درست کنیم روی برنج فویل کشیده و آن را در فر دم می‌کنیم.

    -ابتدا ماهی‌ها را با ادویه مرغ و ماهی طعم‌دار کرده کمی آرد روی آن می‌پاشیم و با کره آرام سرخ می‌کنیم.

    -درنهایت خامه، پودرسیر  و پودرگردو را روی ماهی داخل تابه می‌ریزیم وقتی دو جوش خورد و کمی غلیظ شد کته را دمر کرده و تکه‌های ماهی را روی آن سرو می‌کنیم.

    کته تره با ماهی

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • بازیگران مرد محبوب