جدیدترین ها در سایت جدیده
خودکار-جادویی
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • طرز تهیه شوربا با گوشت گوسفند

    مجموعه : آموزش آشپزی , انواع آش و سوپ , غذاهای گوشتی

    این غذا را غذا را با قاچ‌های لیموی تازه سرو کنید.

    شوربا نوعی سوپ یا پیش غذای محبوب در شمال آفریقا ، خاورمیانه و ترکیه  است که در اصل در دوران امپراتوری عثمانی از آسیای صغیر به تونس وارد شد. شوربا به شیوه‌های متفاوت و با موادی گوناگون همچون گوشت گوسفند، گوساله یا مرغ تهیه می‌شود. در ماه مبارک رمضان، یکی از خوراک های مهمی که پیش از خوردن خوراک اصلی رایج بوده همین شورباست. تهیه شوربا با گوشت گوسفند را امتحان و نوش جان کنید!

    مواد مورد نیاز

    • 3 قاشق روغن زیتون طبیعی
    • 450 گرم گوشت سردست بدون استخوان و چربی و خرد شده
    • نمک و فلفل به میزان لازم
    • 2/5 فنجان رب گوجه‌فرنگی
    • 3 الی 4 قاشق غذاخوری هریسا
    • 1/4 فنجان پیاز خردشده
    • 1/4 فنجان کرفس خردشده
    • 2 قاشق غذاخوری برگ کرفس خردشده
    • یک فنجان سرخالی جوی پوست‌کنده
    • یک عدد لیمو قاچ شده به 6 بخش

    روش تهیه

    1-در یک قابلمه روغن  را داغ کنید و گوشت آغشته به نمک و فلفل را در آن تفت داده تا به رنگ قهوه‌ای درآید.

    2-نیم فنجان آب را با نیم فنجان رب گوجه‌فرنگی آمیخته و آن‌را همراه با 3 قاشق غذاخوری هریسا به قابلمه بیفزایید. بگذارید تا چند دقیقه پخته و سپس پیاز، کرفس، جعفری و بقیه رب گوجه فرنگی را به آن بیفزایید. 3 فنجان آب به قابلمه بیفزایید و هم بزنید. در قابلمه را بگذارید و حدود نیم ساعت صبر کنید تا محتویات در آتش ملایم پخته شود.

    3- 3 فنجان دیگر آب به قابلمه اضافه کرده و آتش را زیاد کنید تا آب خورش به جوش آید.

    4-جوی پوست کنده را اضافه کرده و حدود 10 تا 15 دقیقه بگذارید تا بپزد.

    5-جو و آب خورش را امتحان کرده و از پخته شدن آن اطمینان حاصل کنید و در صورت نیاز کمی نمک یا هریسا بیفزایید.

    برچسب ها :
    دیدگاه کاربران

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه