جدیدترین ها در سایت جدیده
خودکار-جادویی
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • طرز تهیه زولبیا در خانه برای ماه رمضان

    مجموعه : شیرینی پزی

    در این پست برای شما روزه داران عزیز طرز تهیه زولبیای خانگی را آموزش داده ایم تا برای افطاری نوش جان کنید.

    عکس زولبیا

    مواد لازم برای تهیه زولبای خانگی :

    نشاسته200 گرم
    ماست180 گرم
    آرد20 گرم
    زعفران حل شدهیک قاشق سوپخوری
    روغن جامدیک قاشق چایخوری
    جوش شیرینیک دوم قاشق چایخوری
    آب یا گلابیک قاشق سوپخوری

    طرز تهیه زولبیای خوشمزه خانگی برای افطاری:

    نشاسته و ماست را مخلوط کرده، چند دقیقه ای صبر می کنیم تا نشاسته در ماست خیس خورده و به راحتی حل شود. سپس آرد را اضافه می کنیم و با همزن خوب به هم می زنیم تا مایع زولبیا صاف و یکدست شود. روغن جامد را اضافه کرده و در حین به هم زدن آب یا گلاب را همراه با زعفران حل شده به مایع اضافه می کنیم و آن را در قیف مخصوص می ریزیم.

    در این مرحله جوش شیرین را هم اضافه می کنیم و مایع را خوب به هم زده، در حالی که روغن روی شعله قرار دارد، زولبیا را توسط قیف در روغن کاملا داغ به صورت دایره های بزرگ و کوچک فرم می دهیم و بلافاصله پس از کمی سرخ شدن آنها را پشت و رو می کنیم.

    زولبیاها را در شربت قرار می دهیم و پس از15- 10 دقیقه آنها را از شربت خارج کرده و در صافی قرار می دهیم تا شربت اضافه آن خارج شود.

    زولبیای خانگی

    مواد لازم برای تهیه شربت زولبیا:

    شکر2فنجان
    آبیک فنجان
    گلاب2 قاشق سوپخوری
    زعفران حل شدهیک قاشق مرباخوری
    آبلیمویک قاشق مربا خوری

     

     طرز تهیه شربت زولبیای خانگی :

    آب و شکر را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا بجوشد. بعد گلاب و زعفران را اضافه کرده، سپس آبلیمو را می ریزیم. پس از چند جوش، شربت آماده شده را از روی شعله بر می داریم.

    یادآوری: برای سرخ کردن بامیه و زولبیا از روغن مایع استفاده کنید، چون روغن جامد باعث سفت شدن آنهاخواهد شد.

    برچسب ها :
    دیدگاه کاربران

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه