جدیدترین ها در سایت جدیده
خودکار-جادویی
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • روش تهیه سالاد اسفناج با قارچ و مرغ

    مجموعه : آموزش آشپزی , انواع سالاد

    سالاد اسفناج با قارچ و مرغ

    http://mavadelazem.com/wp-content/uploads/2013/05/food_200807_mango_600x411-1600x1200.jpg

    مواد لازم

    سینه مرغ بدون پوست و استخوان2 عدد
    اسفناج250 گرم
    قارچ100 گرم
    پنیر پارمزان20 گرم
    لیمو ترش کوچک1 عدد
    سس خردل60 گرم
    روغن زیتون2 قاشق غذاخوری
    سرکه بالزامیک30 میلی لیتر
    نمک و فلفلبه میزان کافی

    روش تهیه

    1. گریل را گرم کنید. می‌توانید با گریل فر کار کنید یا اینکه روی آتش این کار را انجام دهید.
    2. قارچ ها را به نازکترین شکل ممکن ورقه ورقه کنید روی آن ها آبلیمو و نمک، فلفل بریزید.
    3. سینه مرغ را از استخوان جدا کنید و از خط وسط به دو قسمت تقسیم کنید. هر نیمه برای یک نفر سرو می‌شود.
    4. به مرغ ها روغن زیتون و سس خردل بمالید و کمی هم نمک و فلفل به آن ها بزنید. سپس مرغ ها را گریل کنید.
    5. سرکه بالزامیک, نمک و فلفل و روغن زیتون را با هم مخلوط کنید.
    6. مرغ ها را به صورت نوارهای باریک کنید.
    7. اسفناج و قارچ ها را در 4 بشقاب قرار دهید و روی آن ها از سسی که آماده کرده اید بریزید. و مرغ ها را روی آن قرار دهید.
    8. روی هر کدام از سالادها کمی پنیر پارمزان رنده شده بریزید.
    دیدگاه کاربران

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه