جدیدترین ها در سایت جدیده
خودکار-جادویی
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • برخی از خواص و فواید بینظیر گردو

    مجموعه : پزشکی و سلامت , خواص موادغذایی

    فواید گردو, خواص گردو, کاهش کلسترول, خوردنی مفید برای قلب, خوردنی برای کاهش کلسترول

    خواص و فواید گردو

    گردو منبع غنی از اسیدهای چرب امگا 3 برای سلامت قلب است در واقع، آنها محتوای بیش از ماهی قزل آلا دارند و آن یکی از مواد غذایی است که باید هر روز بخورید آنها همچنین حاوی پلی فنل ضد التهابی هستند همچنین یک مقدار خوبی از پروتئین از گردو دریافت می کنید شما باید حداقل یک اونس ( حدود 7 دانه ) هر روز برای بهبود سلامت کلی مصرف نمایید.

    شما می توانید گردو را روی سالاد خود بپاشید یا با یک قاشق کره بادام زمینی داخل ادویه کاری، اب نمک و سرکه مخلوط و گوشت ماهی را در آن بخوابانید و برای مرغ کبابی، گردو را با روغن زیتون مخلوط کنید پسته، بادام زمینی، بادام، فندق و آجیل ماکادمیا برخی جایگزین های خوب هستند.

    کارشناسان اعتقاد دارند مصرف گردو می‌تواند سبب جلوگیری از بروز حمله قلبی در افراد شود.

    گفتنی است، خوردن گردو می‌تواند سبب کاهش LDL، کلسترول بد خون و در نتیجه جلوگیری از بروز بیماری‌های قلبی شود.

    بررسی‌ها نشان می‌دهند، آجیل دارای مواد مغذی فراوان از جمله امگا 3 و پروتئین است.

    پژوهشگران مصرف گردو را به عنوان یک میان وعده‌ حاوی مواد مغذی چون چربی‌های اشباع نشده، پروتئین، ویتامین و موادمعدنی به افراد توصیه اکید می‌کنند.

    نتایج این تحقیق در مجله تغذیه بالینی ایالات متحده که شامل61 تحقیق جداگانه است به چاپ رسیده است. براساس این تحقیقات آجیل و به طور ویژه گردو می‌تواند سبب کاهش التهاب، بهبود عملکرد شریان‌ها، پایین آوردن فشارخون و همینطور کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی در افراد مبتلا به دیابت نوع 2 شود. این نتایج از آزمایش بر روی 2 هزار و 582 فرد داوطلب به دست آمده است.

    مصرف گردو همچنین به دلیل دارا بودن فیبر باعث جلوگیری از بروز اشتهای کاذب و به دنبال آن چاقی در افراد می‌شود.

    کارشناسان حتی مصرف 5 گرم گردو در روز را برای محافظت از قلب به ویژه در سنین بالا الزامی می‌دانند.

    بالا بودن میزان کلسترول بد خون یکی از دلایل اصلی ابتلای افراد به انواع بیماری‌های قلبی و سکته قلبی است. عدم داشتن تحرک، مصرف غذاهای پرچرب، استعمال دخانیات، زمینه‌های ارثی و داشتن استرس از علل بروز بیماری‌های قلبی در افراد هستند.

    دیدگاه کاربران

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه