جدیدترین ها در سایت جدیده
787878787 787878787
خودکار-جادویی
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • برخی از خواص بادمجان و پوست بادمجان

    مجموعه : پزشکی و سلامت , خواص موادغذایی

    برخی از خواص بادمجان و پوست بادمجان

    بادمجان سرشار از فیبر است، چربی اندکی دارد و یک منبع غنی از ویتامین‌های B1 و B6 است. برای آنکه از تمام خواص بادمجان بهره‌مند شوید، بهتر است آن را با پوست بخورید. پوست بادمجان حاوی یک آنتی‌اکسیدان قوی به‌نام ناسونین است که از اسیدهای چرب ضروری برای سالم نگه داشتن مغز محافظت می‌کند.

    طبق تحقیقات انجام شده، تخم بادمجان برای درمان سرماخوردگی و زکام مفید است. اما به دلیل موادی که در میان دانه‌ها یا تخم آن وجود دارد در مبتلایان به بیماری‌های کبدی یا یرقان می‌تواند ایجاد ناراحتی کند.

    مصرف بادمجان به همراه سیر می‌تواند خاصیت پایین آورندگی کلسترول بد خون را چند برابر کرده و از بروز بیماری‌های عروقی جلوگیری کند.

    بادمجان کالری پایینی دارد (هر 100 گرم آن دارای 35 کیلوکالری انرژی است)، به همین دلیل برای افرادی که قصد کاهش وزن دارند، مفید است.

    بادمجان به دلیل داشتن پتاسیم بالا و سدیم پایین، برای کاهش فشار خون بسیار سودمند است.

    تحقیقات جدید نشانگر آن است که بادمجان دارای ماده ای ضد تشنج است و در درمان صرع اثر بسیار خوبی دارد.

    برخی از خواص بادمجان و پوست بادمجانآموزش خوراک بادمجان :

    مواد لازم
    بادمجان                      2 عدد
    روغن زیتون                 100 میلی لیتر
    سیر خرد شده            1 حبه
    نمک و فلفل سیاه       به میزان لازم
    آویشن                       1 قاشق چایخوری
    برگ بو                        4 برگ

    روش تهیه

    بادمجان‌ها را حلقه حلقه کنید و سپس روی سینی فر یا ظرف دیگر چیده و روغن زیتون، فلفل و نمک را روی آن بریزید. سپس سیر خرد شده، آویشن و اگر داشتید برگ بو را نیز روی آن ریخته و به مدت 15 دقیقه داخل فر بگذارید تا پخته و طلایی شوند.

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه