جدیدترین ها در سایت جدیده
خودکار-جادویی
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • آموزش درست کردن بستنی میوه ای با طعم بلوبری

    مجموعه : آموزش آشپزی , انواع بستنی

    روش تهیه بستنی بلوبری

    روش تهیه بستنی بلوبری

    بستنی به چهار صد سال قبل از میلاد بر می گردد.در آن زمان انواع نوشیدنی را بعد از سرد کردن و انجماد مصرف می کردند.چنین گفته اند که “نرو”امپراتور روم (۶۲میلادی) هر ساله تعدادی از غلامان خود را برای آوردن برف و یخ معطر، به کوه ها می فرستاد.همچنین می گویند مارکوپولو در بازگشت از خاور دور در قرن سیزدهم، طریقه ساخت بستنی یخی را از هزاران سال پیش در آسیا تولید می شد،به ارمغان آورد.

    مواد لازم برای ماست بستنی بلوبری :

     بلوبری منجمد ۳ فنجان
     آبلیمو۳ قاشق غذاخوری
     شکر (بستگی به شیرینی بلوبری ها دارد)سه چهارم فنجان تا ۱ فنجان
     نمک یک چهارم قاشق چایخوری
    دارچینیک هشتم قاشق چایخوری
    ماست پر چربیک و نیم فنجان
    شیرنصف فنجان

    روش تهیه ماست بستنی بلوبری

    بلوبری، آبلیمو، شکر، نمک و دارچین را در یک قابلمه متوسط ریخته و بگذارید روی حرارت متوسط گرم شود. دائم آن را هم بزنید تا زمانی که شکر حل شود. در حالی که مخلوط در حال گرم شدن است، از یک گوشت کوب برای له کردن بلوبری ها استفاده کنید، وقتی شکرها حل شدند، قابلمه را از روی حرارت برداشته و پوست بلوبری ها را خارج کرده و بگذارید شربت بلوبری برای ده دقیقه خنک شود.

    ماست و شیر را به شربت اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. حالا درب ظرف را گذاشته و آن را برای چند ساعت (یا کل شب) در یخچال بگذارید تا کاملا خنک شود.

    مخلوط ماست بلوبری را در یک بستنی ساز ریخته و طبق دستور العمل بستنی ساز عمل کنید (معمولا ۲۵ دقیقه کافی است).

    اگر بستنی خوب شکل گرفته فورا سرو کنید، در غیر اینصورت آن را برای چند ساعت داخل فریزر بگذارید.

    برچسب ها :
    دیدگاه کاربران

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه