جدیدترین ها در سایت جدیده
خودکار-جادویی
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • آموزش تهیه چند شیرینی جدید خانگی عید نوروز

    مجموعه : عید نوروز 96, لحظه تحویل سال 96, اس ام اس و پیامک, تزیین سفره هفت سین, تزیین تخم مرغ 7 سین, سبزه نوروز, طرز تهیه شیرینی های جدید , ویژه ها

    طرز تهیه شیرینی عید نوروز, طرز تهیه شیرینی نوروز, شیرینی ها عید نوروز, طرز تهیه شیرینی نخودی, طرز تهیه شیرینی خانگی

    برای نوروز و سال جدید این شیرینی خوش طعم را درست واز خوردن آن لذت ببرید.

    مواد لازم :

    کره : 100 گرم
    روغن جامد : 100 گرم
    پودر شکر : 75 گرم
    آرد ذرت : 65 گرم
    آرد سفید قنادی : 200 گرم
    بیکینگ پودر : 1/8 قاشق چایخوری
    وانیل : 1/8 قاشق چایخوری
    پودر هل : 1/2 قاشق چایخوری

    روش تهیه :

    آرد، آرد ذرت و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و الک کنید.

    در ظرف دیگر کره و روغن را با همزن خوب بزنید تا سفید و روشن شود.

    پودر قند را اضافه کنید و 4 تا 5 دقیقه هم بزنید تا کرمی و روشن شود. بعد وانیل و پودر هل را اضافه کرده کمی هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.

    سپس ترکیب آرد را به آن اضافه کرده و با هم مخلوط کنید.

    خمیر را جمع کنید و به مدت 20 دقیقه در یخچال بگذارید تا استراحت کند.

    سپس از یخچال بیرون آورده و قالب بزنید.

    و با فاصله 2 سانت از هم در سینی فر بچینید.

    به مدت 20 دقیقه در فری که از قبل با حرارت 170 درجه سانتیگراد گرم شده، بگذارید.


    مواد لازم :

    پودر قند250 گرم
    کره آب شده250 گرم
    زرده تخم‌‌مرغ2 عدد
    هل ساییده‌شدهیک قاشق مرباخوری
    وانیل1/8 قاشق چایخوری
    زعفران آب کردهبه میزان لازم
    سیاه‌دانه و پودرپستهبه میزان لازم
    آرد گندم، برنج و نخودچیبه میزان لازم

    طرز تهیه:

    کره را در یک ظرف روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا دوغ کره از بین برود این کار باعث لطیف‌تر شدن شیرینی می‌گردد. بعد از خنک شدن کره پودرقند را به آن اضافه کرده و با همزن آن‌قدر می‌زنیم تا رنگ آن شکری شود و به طوری که پره‌های همزن روی مواد جا بیندازد. زرده تخم‌مرغ، وانیل و هل ساییده شده را اضافه کرده و باز با همزن آن‌قدر هم می‌زنیم که زرده محو گردد. سپس مواد به دست آمده را به سه قسمت تقسیم کرده و به هر کدام جداگانه از آردهای ذکر شده می‌افزاییم.

    ابتدا با نوک انگشتان دست آرد و مواد را مخلوط می‌کنیم تا جذب یکدیگر شود و خمیر به دست نچسبد. 15 دقیقه به خمیر استراحت می‌دهیم و بعد آن را روی سطحی صاف با وردنه باز کرده و با قالب‌های ریز، قالب می‌زنیم و در سینی گالوانیزه مخصوص فر چیده و در طبقه وسط فر به مدت 10 الی 15 دقیقه با حرارت 350 درجه سانتیگراد حرارت می‌دهیم.

    به خمیر گندم می‌توان زعفران آب‌کرده اضافه کرد تا شیرینی زعفرانی هم داشته باشیم.

    با زعفران آب‌کرده، سیاه‌دانه و پودرپسته روی شیرینی‌ها را تزئین می‌کنیم.

    نکته :

    با توجه به ظریف بودن این نوع شیرینی باید حتما آرد را از پارچه حریر رد کنیم تا سبوس و هرگونه زبری آرد گرفته شود و آرد بسیار نرمی به دست آید.

    شیرینی ریز را بعد از سردشدن از سینی جدا می‌کنیم تا له و خرد نشود.


    تعداد: ۲۴ عدد
    زمان تهیه: ۳۰ دقیقه
    زمان پخت: ۲۰ دقیقه

    مواد لازم :

     آرد کامل ۱و ¼  پیمانه
     شکر ۱/۳ پیمانه
    پودر کاکائو دو قاشق غذاخوری
    نمک¼ قاشق چایخوری
    کرهنصف پیمانه
    رنگ غذای قرمزیک قاشق غذاخوری
    شکلات سفید خرد شده۸۵ گرم
    شورتنینگیک و نیم قاشق چایخوری
    پسته خرد شدهبرای تزیین

    طرز تهیه :

    فر را با دمای ۳۲۵ درجه فارنهایت گرم کنید.

    در مخلوط کن آرد، شکر، پودر کاکائو و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. کره و رنگ قرمز را اضافه کنید و هم بزنید. آنها را طوری هم بزنید تا خرد و ریز شوند و به تدریج به شکل یک توپ در وسط مخلوط کن جمع شوند.

    روی سطح صاف آردپاشی شده، خمیر را حسابی ورز دهید تا کاملا نرم شود. سپس آن را در دست گلوله کنید و آن را به ضخامت یک سانتی‌متر باز کنید. با قالب، آنها را به دایره های کوچک برش دهید. آنها را با فاصله از هم درون سینی فر بچینید و به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر بپزید تا کاملا طلایی شوند.

    در یک قابلمه کوچک، شکلات سفید آب شده و شورتنینگ را روی حرارت ملایم آب کنید. آنها را دایم هم بزنید. نیمی از کلوچه های پخته شده را درون مخلوط شکلات قرار دهید. روی آنها پسته خرد شده بپاشید و سرو کنید.

    دیدگاه کاربران

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه