جدیدترین ها در سایت جدیده
خودکار-جادویی
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • آموزش تهیه ماهی قرل آلای شکم پر

    مجموعه : آموزش آشپزی , غذاهای گیاهی

    ماهی قرل آلای شکم پر

    آموزش تهیه ماهی قرل آلای شکم پر

    مواد لازم

    قزل آلا یا ماهیان مشابه۱ کیلو
    ادویه۱ قاشق چایخوری
     سیب متوسط پخته و قطعه شده ۱ عدد
     پیاز متوسط حلقه شدهنصف فنجان
     لیمو شیرین۴ قطعه
     کره یا مارگارین ذوب شده نصف فنجان

    روش تهیه

    منقل را آماده کرده ماهی را در وسط یک ورق آلومینیومی بگذارید.

    داخل شکم ماهی کمی ادویه ریخته و با سیب و پیاز و لیمو پر کنید. مقداری از کره را هم داخل شکم ماهی ریخته و بقیه را با قلم مو روی ماهی بمالید.

    سپس آلومینیوم را کاملاً دور ماهی بپیچید و در یک ورق فویل دیگر بگذارید و داخل منقل بمدت ۱۵ دقیقه حرارت دهید.

    سپس بسته را برگردانید تا حدود ۱۵ الی ۲۰ دقیقه حرارت ببیند پس طلایی شدن روی ماهی آن را سرو نمایید.این خوراک دریایی از دسته ماهی های شکم پر ژاپنی می باشد.

    برچسب ها :
    دیدگاه کاربران

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه